Ηλιούπολη: «Είχα δει τον προπονητή στη μηχανή με πολλές διαφορετικές μαθήτριες μικρές σε ηλικία»

222

Αποκαλύψεις για τον προπονητή Ταε Κβο Ντο, που κατηγορείται για τον βιασμό ανηλίκων κοριτσιών επί σειρά ετών μέσα στο γυμναστήριό του στην Ηλιούπολη, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται ότι στον τελευταίο έχει ασκηθεί ποοινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή και πλήθος αδικημάτων.

«Είχα υποψιαστεί, γιατί συνεχώς τον έβλεπα με μαθήτριες. Διάφορες μαθήτριες, μικρές σε ηλικία. Τον είχα δει στη μηχανή του πάνω από 10-20 φορές με μαθήτριες», είπε ο προπονητής Τακ κβον ντο Ιωάννης Χιωτάκης μιλώντας στην εκπομπή “ERTNEWS UPDATE”.

Ο ίδιος προπονούσε παλαιότερα τον κατηγορούμενο που φέρεται ότι βίαζε ανήλικες αθλήτριες στο γυμναστήριο και το σπίτι του στην Ηλιούπολη.

«Τον γνώρισα πάνω από 20 με 22 χρόνια, από τότε που ήταν μαθητής – μετέπειτα έγινε δάσκαλος και μετά προπονητής του Ταεκβοντό.

(…) Προσωπικά αν είχα αντιληφθεί κάτι, δεν θα συζητάγαμε τώρα. Γνώριζα ότι ο χώρος είχε διαμορφωθεί έτσι διότι δεν είχε οικονομική δυνατότητα για να κρατάει κάποιο χώρο δικό του.

(…) Επειδή έχω παιδιά και εγγόνια, είχε πάει το μυαλό μου. Είχε γίνει και συζήτηση με κάποια κυρία που είχε το παιδί της στη σχολή.

(…) Αυτή τη στιγμή δεν σας κρύβω είμαι θυμωμένος πάρα πολύ. Αυτοί δεν πρέπει να υπάρχουν στον χώρο μας. Δεν το είχαμε αντιληφθεί γιατί είμαστε μία υγιής οικογένεια.

Είμαι εξοργισμένος και πολύ στεναχωρημένος αυτή τη στιγμή, εκπροσωπώντας τους υγιείς συναδέλφους μου» ανέφερε ακόμη ο Ιωάννης Χιωτάκης.