Ιωάννα Μαλέσκου για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αδιανόητο, φρικιαστικό, σκληρό κι απάνθρωπο»

Ξέσπασε η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, παρακολουθώντας τις εξελίξεις για το έγκλημα της Πάτρας.

Η παρουσιάστρια του Love It παρατηρώντας όσα εκτυλίσσονται τις τελευταίες ώρες, έχει εξοργιστεί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως ολόκληρο σχεδόν το πανελλήνιο.

«Είναι μία μάνα που αντέχει να βλέπει το παιδί της, έχοντας χορηγήσει την ουσία σε αυτό κι όχι μόνο αντέχει να το βλέπει, πιθανώς απογοητεύεται από την εξέλιξη των πραγμάτων κι επιμένει να έρθει το τέλος. Που εδώ, πονάει το παιδί σου, κλαίει και μέχρι να βρεις τι του φταίει, έχει περάσει η μισή σου ζωή μπροστά από τα μάτια σου και σε πιάνει η καρδιά σου. Και ναι, δεν έχουμε γίνει όλες μαμάδες ακόμα, αλλά νιώθουμε και καταλαβαίνουμε απόλυτα τι σημαίνει αυτό», είπε χαρακτηριστικά

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Να βλέπεις ένα παιδάκι να έχει σπασμούς και να έχεις αυτή την ψυχραιμία, αυτή τη διαύγεια να συνεχίζεις να επιμένεις μέχρι να το εξολοθρεύσεις. Είναι αδιανόητο, φρικιαστικό, σκληρό κι απάνθρωπο, πέρα από κάθε φαντασία. Κι όσο λογικοί και ψύχραιμοι προσπαθούμε να είμαστε όλοι για να μεταφέρουμε όλο το ρεπορτάζ, σε πνίγει αυτό το ανθρώπινο, δένεται κόμπος ο λαιμός κι η ψυχή σου να σκέφτεσαι μόνο τη διαδικασία».