Κατερίνα Καινούργιου: Κοίταξε την κάμερα και έστειλε μήνυμα στην Ιωάννα Μαλέσκου – «Ο κόσμος είναι αχάριστος»

Συγκινημένη ήταν κατά τη χθεσινή εκπομπή της, η Ιωάννα Μαλέσκου ενώ αποχαιρετούσε τον συνεργάτη της, Δημήτρη Μακρυνιώτη ενώ δεν παρέλειψε να ενημερώσει κοινό και παρευρισκόμενους στο πλατό πως έχει πάρει τις αποφάσεις της. Ενώ το τηλεοπτικό ρεπορτάζ για το επόμενο επαγγελματικό βήμα της παρουσιάστριας «τρέχει», η συγκεκριμένη αναφορά της ερμηνεύθηκε ως «μήνυμα» για το τι θα κάνει μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου, το πρωί της Πέμπτης (30/06) λίγη ώρα πριν μπει στο πλατό για την εκπομπή της και η παρουσιάστρια δεν θέλησε να κάνει κάποια σχόλιο για την συναισθηματική φόρτιση που είχε λίγες ώρες πριν.

«Έχω καθυστερήσει» αρκέστηκε να πει η Ιωάννα Μαλέσκου και μπήκε γρήγορα στο κτίριο. «Πάντα μας μιλάει ευγενικά, να το πούμε αυτό» τη δικαιολόγησε η Κατερίνα Καινούργιου μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος και πρόσθεσε: «Μέχρι να τελειώσει η εκπομπή της και να αποφασίσει το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα, γιατί ακούω διάφορες προτάσεις ότι έχει, δεν υπάρχει λόγος να πει κάτι άλλο. Θα το ανακοινώσει όταν έρθει η ώρα».

Κατερίνα Καινούργιου: Κοίταξε την κάμερα και έστειλε μήνυμα στην Ιωάννα Μαλέσκου – «Ο κόσμος είναι αχάριστος»

Στην συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στην Ιωάννα Μαλέσκου προκειμένου να την εμψυχώσει. «Να της πω κάτι… Χθες, με πήρε τηλέφωνο ο μπαμπάς μου. Θα της το πω σαν προσωπική εξομολόγηση. Μας βλέπει φαντάζομαι. Ξέρω ότι μας βλέπει πολλές φορές ή της τα μεταφέρουν. Γιατί έχω βιώσει το ίδιο και εγώ. Το τι bullying έχω φάει Ιωάννα εγώ άσ’ το. Τα θυμάστε οι περισσότεροι από εσάς. Με πήρε ο μπαμπάς μου τηλέφωνο και μου είπε “ρε συ Κατερίνα, κάποιος γράφει για σένα, κάτι είπε μια παλιά συνεργάτιδα σου. Γιατί σε κράζουν τόσο;”. Του λέω “ρε μπαμπά, 17 χρόνια δουλεύω σε αυτό το χώρο. Αλήθεια, μου κάνεις αυτή την ερώτηση και με στεναχωρείς εσύ μετά από τόσα χρόνια;”» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Με το βλέμμα καρφωμένο στην τηλεοπτική κάμερα, η Κατερίνα Καινούργιου είπε μεταξύ άλλων πως: «Δεν θα είσαι αρεστή Ιωάννα μου από όλους. Ούτε από τους συνεργάτες. Μπορεί κάποιοι συνεργάτες μετά, παρ’ ότι θα τους έχεις συμπεριφερθεί με τον καλύτερο τρόπο να βγάλουν κακία. Τώρα στεναχωριέσαι και δακρύζεις γι’ αυτούς αλλά δυστυχώς σε αυτή τη δουλειά δεν θα είσαι αρεστή από όλους. Ακόμα και αν βγουν να πουν οι συνεργάτες σου πόσο σε αγαπάνε, δεν θα προβληθεί ποτέ. Θα προβληθεί η κακία. Γιατί δυστυχώς αυτό πουλάει. Όταν αλλάξει αυτό το σύστημα όλα θα είναι καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει δύσκολα τον τελευταίο καιρό, της την έχουν πέσει αρκετά. Να σου πω και κάτι Ιωάννα μου, ότι ο κόσμος είναι αχάριστος».