Χωρίζουν Κιμ Καρντάσιαν – Κάνιε Γουέστ

319

Χωρίζουν Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ. Η είδηση του χωρισμού του διάσημου ζευγαριού έρχεται από διάφορες πηγές με την «Page Six» να κάνει λόγο για «επικείμενο διαζύγιο» και την Κιμ να έχει προσλάβει για τις διαδικασίες την έξπερτ του είδους Λάουρα Βάσερ.

«Κρατούν χαμηλούς τόνους, αλλά έχουν τελειώσει», αναφέρει μια πηγή για να συνεχίσει: «Η Κιμ έχει προσλάβει την Λάουρα Βάσερ και ήδη οι συνομιλίες έχουν προχωρήσει για τη διευθέτηση των διαδικασιών».

Το διάσημο ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και έξι χρόνια και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ωστόσο τα πράγματα στην σχέση τους δεν πηγαίνουν καθόλου καλά τους τελευταίους μήνες.

Οπως αναφέρει η Daily Mail, δεν πέρασε απαρατήρητο ότι τα Χριστούγεννα για πρώτη φορά ο Γουέστ δεν δημοσίευσε φωτογραφίες με κάποιο από τα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν, ενώ από τον Νοέμβριο, μετά τις εκλογές, δεν ποστάρει στο twitter, πέρα από ελάχιστες φορές και χωρίς την Κιμ, συνήθως με τον ίδιο να οδηγεί το αυτοκίνητό του. Η τελευταία φορά που εμφανίστηκε δημόσια με την οικογένεια Καρντάσιαν, ήταν τον Οκτώβριο στα 40α γενέθλια της Κιμ. Από τότε, έχει κάνει το Γουαϊόμινγκ την βάση του. Μάλιστα, μία ημέρα μετά τα γενέθλια της Κιμ έφυγε για την Ταϊτή μόνος του.

«Εμφανίστηκε αργά και έφυγε νωρίς. Το μόνο που έκανε ήταν να πάει το ολόγραμμα του πατέρα της, Ρόμπερτ Καρντάσιαν και μετά έφυγε όσο πιο γρήγορα μπορούσε», ανέφερε πηγή στην Page Six προσθέτοντας πως ο Κάνιε «Εχει εγκαταλείψει την οικογένεια. Δεν θέλει να έχει σχέση μαζί τους».