Κολωνός: Άνδρας με μαχαίρι τραυμάτισε τη 12χρονη – Εισέβαλε στο σπίτι όπου μένει

215

Επίθεση μέσα στο σπίτι της θείας της όπου διαμένει δέχθηκε η 12χρονη, θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό, όπως καταγγέλλουν οι δικηγόροι της οικογένειάς της. Ο άγνωστος δράστης απείλησε με μαχαίρι το κορίτσι και το τραυμάτισε στο χέρι.
Επίθεση από ένοπλο άνδρα που εισέβαλε μέσα στο σπίτι της θείας της όπου διαμένει φέρεται να δέχθηκε η 12χρονη, θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό. Το περιστατικό γνωστοποίησαν με ανακοίνωσή τους οι δικηγόροι της οικογένειας, Ασπασία Ταραχόπουλου και Αντωνία Λεγάκη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι δικηγόροι, ο άγνωστος δράστης φέρεται να απείλησε το κορίτσι με μαχαίρι και να τη χτύπησε, τραυματίζοντάς της στο χέρι.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το κορίτσι και η οικογένειά του έχουν δεχθεί απειλές.

Ολόκληρη η δήλωση των πληρεξούσιων δικηγόρων της οικογένειας της 12χρονης:

«Επίθεση στο σπίτι που διαμένει δέχθηκε σήμερα το 12χρονο κορίτσι που εξέδιδε ο Η. Μίχος και βίασαν περισσότεροι κατηγορούμενοι Άγνωστος άνδρας, με καλυμένα χαρακτηριστικά και καλυμένα τα παπούτσια του με ποδονάρια, προσπάθησε να μπει από την πόρτα, η μικρή την έσπρωξε και πρόλαβε να επιτεθεί στο κορίτσι με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την στο χέρι! Το κορίτσι φώναξε δυνατά και αμύνθηκε, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να σπεύσει να φύγει. Δύο ημέρες πριν, καθώς ο μικρός της αδελφός βρισκόταν στην είσοδο του σπιτιού, άγνωστος, σταμάτησε μπροστά του και βάζοντας το δάχτυλο μπροστά στο στόμα του, έκανε το σήμα «μη μιλάς» κι εξαφανίστηκε. Δεν είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά απειλούνται, εφόσον προ ημερών άγνωστος πέταξε πέτρα και έσπασε το παράθυρο του δωματίου των παιδιών. Ο κίνδυνος είναι προφανής, όπως και η απειλή για να μην μιλήσουν. Έξι μήνες μετά την αποκάλυψη των βασανιστηρίων της 12χρονης, η Πολιτεία την έχει αφήσει απολύτως απροστάτευτη, στο έλεος των κυκλωμάτων που την εκμεταλλεύονταν. Καλούμε τις Αρχές να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των παιδιών και καθιστούμε υπεύθυνους όλους τους θεσμικά και πολιτικά αρμόδιους για οτιδήποτε συμβεί στα παιδιά!