Κορωνοϊός: 7 νέα κρούσματα από τον γάμο στην Αλεξανδρούπολη – 29 συνολικά

Αυξήθηκαν εκ νέου τα κρούσματα κορωνοϊού από τον γάμο στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με το Thesstoday.gr, από τους ελέγχους που έγιναν μετά την ιχνηλάτηση, εντοπίστηκαν άλλα επτά κρούσματα, με αποτέλεσμα ο συνολικός απολογισμός από τον γάμο που μετατράπηκε σε εστία κορωνοϊού, να φτάνει τα 29. Παράλληλα, εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός θα διπλασιαστεί, καθώς και τα 200-250 άτομα που παραβρέθηκαν στον γάμο, θα υποβληθούν σε τεστ.

Σύμφωνα με το Thesstoday.gr, η κοπέλα που ήταν το πρώτο κρούσμα στον γάμο ήρθε από την Γερμανία, δεν παρουσιάζει σοβαρά συμπτώματα και βρίσκεται σε κατοίκον περιορισμό. Η ίδια δεν αισθανόταν καλά και πήγε σπίτι της μετά το μυστήριο.

Την Κυριακή μετέβη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και διαγνώστηκε θετική. Άμεσα ενημέρωσε ανθρώπους που είχε έρθει σε επαφή, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 20 άτομα να σπεύσουν στο νοσοκομείο για να υποβληθούν σε τεστ.

Σημειώνεται ότι η νεαρή γυναίκα δεν παρευρέθηκε στο γλέντι του γάμου το οποίο έγινε σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη παρά μόνο στο μυστήριο στην εκκλησία.