Κούλογλου: Από τη λογοδιάρροια του Facebook, εγώ είμαι εμβολιασμένος

«Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας μου έχει πει ότι μπορώ να υπογράφω τα άρθρα με την κριτική μου και την υπογραφή μου. Από τη λογοδιάρροια του Facebook, εγώ είμαι εμβολιασμένος», ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεχίζει την σκληρή κόντρα του με τον Παύλο Πολάκη, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, σχολιάζοντας σκωπτικά τα όσα ανέφερε νωρίτερα για τον ίδιο, επιμένωντας παράλληλα στα όσα είπε περί «ισοπαλίας Μητσοτάκη-Τσίπρα στη ΔΕΘ».

Απαντώντας στα πυρά που δέχθηκε, ο κ. Κούλογλου, μιλώντας στην εκπομπή «Brainstorming» του Action24, είπε: «Εγώ είμαι 30 χρόνια στη δημοσιογραφία και κανείς δεν θα μου αφαιρέσει το δικαίωμα του λόγου. Και οι ευρωβουλευτές πρέπει να συμβάλουν στο καλό της παράταξης αλλά και της χώρας». «Ήταν μία ισοπαλία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εκτός έδρας. Δεν θέλω να ασχοληθώ με τις αναρτήσεις του Πολάκη, έχω πιο σημαντικά πράγματα» πρόσθεσε, και συμπλήρωσε: «Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας μου έχει πει ότι μπορώ να υπογράφω τα άρθρα με την κριτική μου και την υπογραφή μου. Από τη λογοδιάρροια του Facebook, εγώ είμαι εμβολιασμένος».

«Ο Τσίπρας θα πρέπει να γίνει πρωθυπουργός σε μία προοδευτική κυβέρνηση, απλώς θα μπορούσε επικοινωνιακά να το αφήσει ανοιχτό για να ξεκινήσει η συζήτηση για την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου», απάντησε στην ερώτηση για το εάν εννοεί πως ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να κάνει πίσω σε μία πιθανή πρωθυπουργοποίησή του, σε περίπτωση «προοδευτικής κυβέρνησης».

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει ιδέες, αλλά έχει επικοινωνία. Ο Τσίπρας έχει ιδέες, αλλά δεν έχει επικοινωνία», διευκρίνισε αιχμηρά ο Στέλιος Κούλογλου.