Κραουνάκης για ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν είναι Αριστερά αυτό… έχει ξεκατινιαστεί το σύστημα»

813

Τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τον «εμφύλιο» που έχει ξεσπάσει μεταξύ των στελεχών ενόψει της εκλογής προέδρου του κόμματος, σχολίασε ο Σταμάτης Κραουνάκης στην τηλεόραση του OPEN.

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης αρχικά δήλωσε ότι δεν είναι μέλος του κόμματος και υπόστηριξε ότι «ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ για τον Αλέξη».

Για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε: «Μου είναι συμπαθέστατος. Είναι ένας άνθρωπος που ήρθαμε πολύ κοντά από τις 5 Ιουλίου, με επισκέφθηκε στο εξοχικό, είπαμε πολλά».

Σχολιάζοντας την ένταση που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες μέρες είπε: «Πολιτικά με ενοχλεί αυτή η αντιπαλότητα, με χαλάει αυτό, δεν είναι αριστερά αυτό».

«Έχει ξεκατινιαστεί το σύστημα», είπε χαρακτηριστικά.

«Ακούω περιβάλλον Αχτσιόγλου. Τι είναι το περιβάλλον Αχτσιόγλου; Πώς χτίστηκαν αυτοί οι μηχανισμοί μέσα σε ένα κόμμα που ενδιαφέρεται για τον λαό; Θα τα βρούνε μια χαρά. Μέλι γάλα θα είναι πάλι. Εμένα με ενδιαφέρει το μεροκάματο των ανθρώπων. Όποτε μιλάω παραπάνω είναι γιατί με πονάει κάτι. Έχω παρεξηγηθεί πολλές φορές. Ντρέπομαι σε ένα κόμμα της Αριστεράς να λέμε επιτελείο, γραφείο», είπε ακόμη.