Κύπρος: «Ακούστηκαν φωνές και μετά η πτώση» – Τι λένε οι γείτονες του 40χρονου Έλληνα στην Λευκωσία

2211
Αστυνομία

Το θρίλερ συνεχίζεται στην Κύπρο και την Λευκωσία σχετικά με τον θάνατο του 40χρονου Έλληνα Θανάση Κοτσλή, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας του έχοντας πέσει από τον τρίτο όροφο. Ο 38χρονος Ιρανός συγκάτοικός του έχει συλληφθεί για τον φόνο του και οι έρευνες από τις Αρχές συνεχίζονται.

Ο Κοτσλής το απόγευμα της Κυριακής είχε φύγει από το διαμέρισμα με τη σύντροφο του, ωστόσο εκείνη -όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας – κάτι είχε ξεχάσει. Ο 40χρονος ανέβηκε, τότε, πάλι στο διαμέρισμα για να πάρει τα πράγματα της αλλά επειδή δεν είχε μαζί του κλειδιά χτύπησε την πόρτα για να του ανοίξει ο συγκάτοικος του.

Όπως κατέθεσαν ένοικοι της πολυκατοικίας άκουσαν φωνές και στη συνέχεια έναν ήχο από το ισόγειο.  Στη συνέχεια ο Κοτσλής βρέθηκε αιμόφυρτος στον ακάλυπτο χώρο με τα στοιχεία να δείχνουν ότι έπεσε από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου.

Ο 38χρονος συγκάτοικος του Θανάση Κοτσλή, ο οποίος κατάγεται από το Ιράν αρνείται την εμπλοκή του στη πτώση του 40χρονου Έλληνα από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμεναν. Η μαρτυρία που οδήγησε στη σύλληψη του 38χρονου ήταν αυτή της συντρόφου του Κοτσλή, η οποία ανέφερε πως το προηγούμενο βράδυ είχαν διαπληκτιστεί για ασήμαντο λόγο σε σχέση με τη τηλεόραση.

Υποστήριξε πως η ίδια είπε στον 40χρονο να πάει στο διαμέρισμα να της φέρει κάποια προσωπικά αντικείμενα που είχε ξεχάσει, αλλά δεν είχε κλειδιά και χτύπησε την πόρτα για να του ανοίξει ο συγκάτοικος του.

Κατά την γυναίκα που έδωσε μαρτυρία, ακούστηκαν φωνές και στη συνέχεια ο Κοτσλής βρέθηκε νεκρός στον ακάλυπτο χώρο κάτω από την πολυκατοικία, έχοντα πέσει από τον 3ο όροφο.

Το σενάριο που εξετάζεται είναι ότι τον έσπρωξε ο 38χρονος, ο οποίος συνελήφθη και ανακρίνεται. Μέχρι στιγμής, πάντως, είναι άγνωστο τι ακριβώς συνέβη μεταξύ των δύο και η αστυνομία αναζητεί τα αίτια του διαπληκτισμού τους.

Ο Κοτσλής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.  Ο 38χρονος θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησης του ώστε να ολοκληρωθούν οι ανακρίσεις.