Μάριος Φραγκούλης: «Η Ρένα Βλαχοπούλου μου είπε από μένα δεν θα βγάλεις ποτέ λεφτά»

315

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» ήταν ο Μάριος Φραγκούλης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων και για την θεία του, την αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου.

«Η θεία Ρένα αυτό που ήταν στις ταινίες ήταν και στη ζωή της. Ήταν τρομερά ευχάριστος άνθρωπος, έκανε τις γκριμάτσες της, τα αστεία της πάντα. Είχε τρομερή ενέργεια, τρομακτική ενέργεια. Ήμουν μικρός και είχα πάει να της πω τα κάλαντα και μου έδωσε ένα δίφραγκο. Μου είπε “από εμένα δεν θα βγάλεις ποτέ λεφτά, τα λεφτά θα τα βγάλεις μόνος σου, θα δουλέψεις πάρα πολύ στη ζωή σου. Σε εμένα θα έχεις τροφή, στέγη και οικογενειακή ασφάλεια, αλλά τα χρήματα θα τα βγάλεις μόνος σου”, είπε αρχικά ο Μάριος Φραγκούλης.

Και συνέχισε: «Ήταν πολύ μεγάλο μάθημα. Το βρήκα λίγο παράξενο και είπα γιατί δεν μου έδωσε δεκάρικο, αλλά υπήρχε λόγος. Ήταν “σφιχτή”, αλλά έτσι όπως τη γνώρισα αργότερα, δηλαδή είχε έρθει και στη δραματική σχολή, όταν ήμουν στο Λονδίνο…Ποτέ δεν με άφησε να βάλω το χέρι στην τσέπη, οταν βγαίναμε έξω να φάμε παρέα πάντα κερνούσε», είπε ο Μάριος Φραγκούλης.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε: