Μεσολόγγι: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου όπου βρήκε φρικτό θάνατο η 50χρονη

13424

Σοκάρει το Μεσολόγγι αλλά και το πανελλήνιο το φρικτό δυστύχημα με την 50χρονη σε κρεοπωλείο. Ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου, συνελήφθη και σύμφωνα με την αστυνομία, κατηγορείται για εργατικό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα θάνατο από αμέλεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά το τραγικό περιστατικό, πήγε κατευθείαν στην αστυνομία μόνος του.

Η άτυχη 50χρονη πήγε να καθαρίσει τη μηχανή που κόβει κρέας και εκτιμάται ότι μπλέχτηκαν πρώτα τα μαλλιά της και στη συνέχεια το μηχάνημα τράβηξε και το χέρι της, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο μπροστά στα μάτια της κόρης της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, 17χρονη κόρη της 50χρονης σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε τους περίοικους και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου με νευρικό κλονισμό.

Όπως δήλωσε γείτονας στην ΕΡΤ, «βγήκε η κόρη της έξω και φώναζε βοήθεια. Μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο κατάστημα, είδαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν και τελικά ήρθαν διασώστες του ΕΚΑΒ, πυροσβέστες και αστυνομικοί. Την πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς είχε γίνει το κακό».

Η άτυχη γυναίκα ήταν αλβανικής καταγωγής και μητέρα δυο ανήλικων παιδιών. Φέρεται να έμενε στο Μεσολόγγι τα τελευταία δύο χρόνια μαζί με τον γιο της και την κόρη της, ενώ ήρθε στην Ελλάδα από την Αλβανία μετά τον χωρισμό από τον σύζυγό της.