«Να αποδοθεί δικαιοσύνη» ζητούν οι γονείς ενός 22χρονου που σκοτώθηκε στα Τέμπη – «Πήγε να πάρει νερό το μοιραίο πεντάλεπτο»

615

Συγκλονίζουν με την εξομολόγησή του οι γονείς του 22χρονου Γιώργου Παπάζογλου που μίλησαν στην εκπομπή TLive για την τραγική απώλεια του παιδιού τους στο δυστύχημα των Τεμπών. Νιώθουν ένα απέραντο κενό μεσα στην ψυχή τους. Προσπαθούν αλλά τους είναι δύσκολο να διαχειριστούν την απώλειά του, τον χαμό του. Ζουν με τις αναμνήσεις. Κοιτάζουν φωτογραφίες του. Ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη, να γίνουν όλα τα απαραίτητα έργα που χρειάζονται ώστε να μην ξανασυμβεί άλλη μία τέτοια τραγωδία.

«Χάσαμε το παιδί μας μέσα σε δευτερόλεπτα» λέει ο πατέρας του νεαρού με τη μητέρα του να προσθέτει: «Σκοτώθηκε εντελώς αναίτια. Πήγε να πάρει νερό το μοιραίο πεντάλεπτο. Οι υπόλοιποι που κάθονταν τριγύρω του δεν έπαθαν τίποτα».

Ο Γιώργος, φέτος θα ολοκλήρωνε τις σπουδές του, θα έπαιρνε το πτυχίο του στη Φυσική και θα συνέχιζε με μεταπτυχιακές σπουδές με σκοπό να ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα στο εξωτερικό.