ΝΔ: Απαντά σε ΣΥΡΙΖΑ και ΜεΡΑ25 – «Κλείνοντας τις τράπεζες… σίγουρα θα έρθει η επενδυτική βαθμίδα»

Η Νέα Δημοκρατία απάντησε σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος χαρακτήριζε «έννοιες ασύμβατες» τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την επενδυτική βαθμίδα.

«Από το 2019 μέχρι σήμερα ο κ. Μητσοτάκης έχει υποσχεθεί αμέτρητες φορές την επενδυτική βαθμίδα μέσα στη θητεία του. Η θητεία του τελειώνει και η επενδυτική βαθμίδα δυστυχώς για τη χώρα, δεν ήρθε ποτέ. Το συμπέρασμα είναι ένα: Μητσοτάκης και επενδυτική βαθμίδα είναι έννοιες ασύμβατες. Οι μόνες λέξεις που είναι συμβατές με τη πολιτική του είναι η αναποτελεσματικότητα και οι κούφιες υποσχέσεις» ανέφερε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παραθέτοντας κι ένα σχετικό βίντεο.

Νέα Δημοκρατία: Είναι γνωστό ποιος εγκλώβισε τη χώρα στην ύφεση και την υπερφορολόγηση

Η απάντηση από την Πειραιώς ήρθε λίγη ώρα μετά, με τη Νέα Δημοκρατία να κάνει έμμεση αναφορά και στον εκπρόσωπο του ΜεΡΑ25, που άφησε ανοιχτό ενδεχόμενο για κλείσιμο τραπεζών, σε περίπτωση που εφαρμόσουν την πολιτική τους.

«Το ποιος εργάζεται για τη δυναμική ανάπτυξη της οικονομίας και ποιος εγκλώβισε τη χώρα στην ύφεση και την υπερφορολόγηση είναι γνωστό. Ένα είναι σίγουρο όμως: Κλείνοντας τις τράπεζες με την προοδευτική συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ – Βαρουφάκη θα έρθει σίγουρα η επενδυτική βαθμίδα…» σημειώνει η Νέα Δημοκρατία.