Ντόναλντ Τραμπ για διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης: «Γιατί επιτρέπεται να περιφέρονται στις πόλεις, να ουρλιάζουν και να κάνουν ό,τι θέλουν;»

167
Τραμπ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, με μια ανάρτηση του στο δικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Truth Social, σχολιασε την ολη κατασταση με τις συνεχιζόμενες πορείες και διαδηλώσεις υπερ του Παλαιστινιακού λαού. Ο πρώην πρόεδρος έκανε το σχόλιο προσθέτοντας το άρθρο τις Washington Examiner που αναφέρει ότι το Ανώτατο Δικαστήριο αποκαλύπτει την επιλεκτική δίωξη πολιτικών αντιπάλων από τον Μπάιντεν. Αναλυτικά όσα αναφέρει:

 «Γιατί επιτρέπεται στους Παλαιστίνιους διαδηλωτές, ακόμη και στους ταραχοποιούς, να περιφέρονται στις πόλεις, να ουρλιάζουν, να φωνάζουν, να κάθονται, να εμποδίζουν την κυκλοφορία, να εισέρχονται σε κτίρια, να μην παίρνουν άδειες και βασικά να κάνουν ό,τι θέλουν, συμπεριλαμβανομένου του να απειλούν τους δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου ακριβώς μπροστά στα σπίτια τους, και Ωστόσο, οι άνθρωποι που ΑΓΑΠΟΥΝ αληθινά τη χώρα μας και θέλουν να ΞΑΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ, δεν επιτρέπεται να «διαμαρτυρηθούν ειρηνικά», και αγενώς και συστηματικά κλείνονται και οδηγούνται σε μακρινές «περιοχές κατοχής», αρνούμενοι ουσιαστικά τα Συνταγματικά τους Δικαιώματα. Οι διαδηλωτές που αγαπούν την Αμερική θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να διαδηλώνουν στα μπροστινά σκαλιά των Δικαστηρίων, σε όλη τη Χώρα, όπως επιτρέπεται σε εκείνους που καταστρέφουν τη χώρα μας στη Ριζοσπαστική Αριστερά, ένα σύστημα δικαιοσύνης δύο επιπέδων. Η Ελεύθερη Ομιλία και Συνέλευση έχει «ΚΑΛΥΨΕΙ» για τους ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ των ΗΠΑ. ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ. ΡΑΛΛΙ ΠΙΣΩ ΠΙΣΩ από το MAGA. ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! “ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΟΒΟΣ.”