Ο διάσημος ράπερ 50 Cent στηρίζει Τραμπ – Έξαλλος με το δήμο της Νέας Υόρκης, που μοιράζει προπληρωμένες κάρτες σε λαθρομετανάστες

798

Τα «πήρε στο κρανίο» ο γνωστός ράπερ και δήλωσε τη στήριξή του στον Ντόναλντ Τραμπ.
Ο εμβληματικός ράπερ 50 Cent καυτηρίασε το σχέδιο της πόλης της Νέας Υόρκης να δώσει 53 εκατομμύρια δολάρια σε μετανάστες, υπονοώντας ότι ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα μπορούσε να είναι “η απάντηση”.

Ο 50 Cent, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Curtis James Jackson III, επέκρινε ένα νέο πρόγραμμα που δίνει στους μετανάστες που ζουν στη Νέα Υόρκη προπληρωμένες πιστωτικές κάρτες για να κάνουν αγορές τροφίμων, με μια τετραμελή οικογένεια να λαμβάνει 1.000 δολάρια κάθε 28 ημέρες. Η εκπρόσωπος του δημάρχου Έρικ Άνταμς, Κέιλα Μάμελακ, υποστήριξε ότι το πρόγραμμα αυτό θα δώσει στους μετανάστες μεγαλύτερη ελευθερία επιλογής στο τι θα φάνε.

“WTF ο δήμαρχος Άνταμς κάλεσε το τηλέφωνό μου, δεν καταλαβαίνω πώς λειτουργεί αυτό κάποιος να μου εξηγήσει”, έγραψε ο ράπερ σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έκτοτε έχει διαγραφεί. “Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό έχω κολλήσει ίσως ο ΤΡΑΜΠ είναι η απάντηση”.

Η δήλωση του ράπερ για τον Τραμπ που ενδεχομένως είναι “η απάντηση” δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει θετικά για τον πρώην πρόεδρο, καθώς δήλωσε το 2020 ότι θα ψήφιζε τον Τραμπ στις προεδρικές εκλογές εκείνης της χρονιάς.

Τον περασμένο μήνα, ο Τζάκσον επέκρινε την Καλιφόρνια μετά την ανακοίνωση της πολιτείας ότι θα είναι η πρώτη πολιτεία που θα προσφέρει ασφάλιση υγείας σε λαθρομετανάστες. Ο ράπερ υποστήριξε ότι η κίνηση αυτή θα “κοστίσει 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια στους φορολογούμενους”, προσθέτοντας ότι “δεν δίνουν ασφάλιση υγείας ούτε στους βετεράνους”.

Ο Τζάκσον έχει επίσης επικρίνει τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, κοινοποιώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία του προέδρου σε διακοπές και γράφοντας “get the f*** up, we in trouble man!”.

Πηγή: NewsFire.GR