Ο Τσίπρας ακύρωσε τη συνέντευξη στον Alpha

Ακυρώθηκε η συνέντευξη που είχε προγραμματιστεί να δώσει ο Αλέξης Τσίπρας στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ

Σύμφωνα με όσα γράφει ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος στα «Νέα» σήμερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει να δώσει συνέντευξη στον Alpha, αμέσως μετά τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού τη Δευτέρα με τη διεύθυνση του σταθμού να ανταποκρίνεται θετικά. «Η συνέντευξη ζητήθηκε από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα τη Δευτέρα, αμέσως μετά τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η διεύθυνση του καναλιού είπε φυσικά ΟΚ, αλλά χθες από την Κουμουνδούρου ενημέρωσαν το κανάλι ότι ακυρώνεται η εμφάνιση του προέδρου. Γιατί ακυρώνεται; Πολύ απλά γιατί μπροστά στις κάμερες πώς να υποστηρίξεις το… 500άρικο τον μήνα ενοίκια για μια βίλα στο Σούνιο, και με την ανακαίνιση πληρωμένη. Δύσκολα, πολύ δύσκολα», τονίζει ο Γ. Παπαχρήστος.

Τελικά ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει συνέντευξη στον ΑΝΤΙ και στον Γιώργο Παπαδάκη το πρωί της Παρασκευής.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Συνέντευξη Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, στον τ/στ «ΑΝΤ1» στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και το δημοσιογράφο Γ. Παπαδάκη
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, αύριο Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, θα παραχωρήσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1», στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και το δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη.