Ο Β. Γραμμένος για την επίθεση που δέχτηκε από τον Κ. Φλώρο: «Απειλούσε και έβριζε, δεν πρόλαβα να αντιδράσω»

307

Αφού έδωσε κατάθεση στη ΓΑΔΑ αναφορικά με το βίαιο επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στη Βουλή, ο Βασίλης Γραμμένος τοποθετήθηκε για την επίθεση που δέχτηκε από τον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο.

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης και δημοσιογράφος Βασίλης Γραμμένος, εξερχόμενος από τη ΓΑΔΑ όπου έδωσε κατάθεση για το βίαιο περιστατικό, όταν του επιτέθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Κ. Φλώρος, περιέγραψε την επίθεση που δέχτηκε.

Σε ερώτηση για το αν έβρισε την οικογένεια του Κ. Φλώρου, ο Β. Γραμμένος είπε: «Δεν έχω να απαντήσω σε φαντασίες του καθενός. Δεχτήκαμε λεκτική επίθεση από τον Φλώρο. Άρχισε να μας απειλεί και να μας βρίζει. Για να τον αποφύγω, λοιπόν, βγήκα εκτός αιθούσης, δεν πρόλαβα να αντιδράσω ή να μιλήσω, ούτε να απαντήσω. Δέχτηκα γροθιά στο πρόσωπο, με έπιασε από το λαιμό και με έσυρε στο πάτωμα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, διακρίνεται η στιγμή κατά την οποία ο Β. Γραμμένος αποχωρεί από την αίθουσα της ολομέλειας, ο Κ. Φλώρος τον εντοπίζει, τον ακολουθεί και στη συνέχεια του επιτίθεται.

«Είχε αλλάξει χρώμα η μύτη του, ο άνθρωπος υποβασταζόμενος σηκώθηκε για να μεταφερθεί στο ιατρείο» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος, ο οποίος διακρίνεται σε φωτογραφίες να προσπαθεί να συγκρατήσει τον Κ. Φλώρο.