Πένθος για τον Παύλο Χαϊκάλη – Πέθανε ο αδερφός του, τι είπε συγκινημένος μετά το τέλος της παράστασης (video)

Μια τραγική απώλεια είχε ο Παύλος Χαϊκάλης, καθώς έφυγε από τη ζωή ο μεγαλύτερος αδερφός του, Θανάσης.

Ο Θανάσης Χαϊκάλης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου και άφησε χθες την τελευταία του πνοή.

Ο Παύλος Χαϊκάλης χθες το βράδυ δεν θέλησε να αναβάλει την παράσταση στην οποία συμμετείχε και ανέβηκε κανονικά στην σκηνή του θεάτρου «Απόλλων» στον Πύργο, όπου και υποδύθηκε τον ρόλο του στην παράσταση «Η μακαρίτισσα μητέρα της κυρίας» της Ομάδας Τέχνης «Δούρειος Ίππος» μέλος της οποίας ήταν και ο αδερφός του.

Τι ζήτησε μετά την παράσταση ο Παύλος Χαϊκάλης

Στο τέλος, φανερά συγκινημένος, βγήκε στη σκηνή και ανακοίνωσε στον κόσμο την θλιβερή είδηση ζητώντας τους να αφιερώσουν το τελευταίο χειροκρότημα για τον αδερφό του.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε μετά το τέλος της παράστασης, ο Παύλος Χαϊκάλης: «Ελπίζω να περάσατε ωραία σήμερα εδώ, αλλά θα ήθελα να σας πω πως η ομάδα εδώ του ‘Δούρειου Ίππου’, σήμερα δύο ώρες πριν από την παράσταση είχε μια απώλεια, ένα μέλος της, ένας άνθρωπος που έχει παίξει σε αυτή εδώ τη σκηνή, έφυγε από τη ζωή. Ο άνθρωπος αυτός, κατά τύχη, ήταν και ο άνθρωπος στον οποίο οφείλω πάρα πολλά γιατί ήτανε αδερφός μου. Σήμερα λοιπόν, θα σας παρακαλούσα, το τελευταίο χειροκρότημα να είναι γι’ αυτόν».