Σταύρος Θεοδωράκης: «Με τον καρκίνο δεν ξεμπερδεύεις, είναι μία συνεχής μάχη»

3398

Ο Σταύρος Θεοδωράκης παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και μέσα σε άλλα μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία του και όσα του δίδαξε.

«Καλά είμαι. Με τον καρκίνο δεν ξεμπερδεύεις και πρέπει να σεβόμαστε ότι αυτή είναι μία συνεχής προσπάθεια και δεν το λέω για εμένα αλλά το λέω για γυναίκες, που πολλές φορές τα σημάδια του καρκίνου είναι πολύ φανερά πάνω τους. Είμαι μια συνεχής μάχη. Από εκεί και πέρα εγώ είχα την υποχρέωση να μιλήσω γιατί τότε ήμουν πολιτικός αρχηγός» απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Στην Αμερική απαγορεύεται. Και να ήθελα να το κρύψω, η υγεία και ο ιατρικός φάκελος είναι ανοιχτός στο Κονγκρέσο και στην Γερουσία ή όπου είσαι. Αγάπησα λίγο παραπάνω τη ζωή, που πάντα την αγαπούσα και φοβήθηκα λίγο παραπάνω το τέλος μου που πάντα το φοβάμαι. Όταν προσεγγίζεις τα χειρουργικά κρεβάτια, προφανώς φοβάσαι λίγο παραπάνω για το τέλος. Όταν επιστρέφεις από αυτήν την περιπέτεια, μπορείς να τη βάλεις υπέρ σου» ανέφερε ακόμη σχετικά.