Τάσος Χαλκιάς για Μαλέσκου: Μια χαρά κορίτσι η Ιωάννα, θα τα πάει πολύ καλά…

Ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς αναφέρθηκε, εκ νέου, σε μια από τις πιο άβολες τηλεοπτικές στιγμές… ever, μεταξύ εκείνου και της Ιωάννας Μαλέσκου.

Αφορμή τότε για την ένταση που είχε δημιουργηθεί στο πλατό του Love It ήταν η μεγάλη αναμονή στα παρασκήνια του Τάσου Χαλκιά και εν συνεχεία η αντίδραση της Ιωάννας Μαλέσκου στην προσφώνηση «κούκλα μου».

Με την Ιωάννα Μαλέσκου εκτός τηλεοπτικού τοπίου, ο Τάσος Χαλκιάς ρωτήθηκε για την ένταση που είχε στο πλατό με την παρουσιάστρια τα εξής:

«Οι κακές στιγμές μπορούν να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή. Εγώ δεν θεωρώ ότι κάτι έπαθα τότε αλλά ούτε ότι κάτι έκανα αρνητικό. Μια χαρά κορίτσι είναι η Ιωάννα και θα τα πάει πολύ καλά… Το φέτος τελειώνει όταν κλείνει η σεζόν. Θα βρεθεί οπωσδήποτε, να είναι σίγουρη».

Άλλωστε αναφέρθηκε και σε άλλα ζητήματα, με τον ίδιο να επισημαίνει πως «στο επίπεδο των πληρωμών ήμουν πάντα ένα βόιδι και δεν ήμουν ακριβοπληρωμένος ποτέ».

Όπως είπε ο Τάσος Χαλκιάς στη συνέχεια:

«Δεν έχω κανένα θέμα με τους ανθρώπους που πηγαίνουν στα reality και πάρα πολύ καλά κάνουν. Αυτοί δεν έχουν επίσης να κάνουν με το θέατρο. Τι δουλειά έχουν με μένα;».

Σε ό, τι αφορά τους συναδέλφους του που μπορεί να κάνουν και άλλες δουλειές για να επιβιώσουν ανέφερε:

«Αυτό συμβαίνει με πολλούς ηθοποιούς που υπάρχουν σε άλλου είδους δραστηριότητες στην τηλεόραση. Ο παραγωγός πολύ σωστά επιλέγει γι’ αυτό και είναι πάρα πολλοί συγκεκριμένοι οι συνάδελφοι μου που κάνουν αυτοί τη δουλειά. Πρέπει να μπορούν. Προσωπικά δηλώνω πλήρη αδυναμία.

Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο ποτέ. Επίσης, ακόμα χειρότερο θα μου ήταν να ήμουν κριτική επιτροπή και να εκφέρω γνώμη και κρίση για ανθρώπους οι οποίοι έχουν ακουμπήσει τα όνειρά τους».

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, σε πολλές θεατρικές παραστάσεις οι θεατές σήκωναν πανό κατά της αποφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη, με τον Τάσο Χαλκιά να σχολιάζει πως «ήταν μια δυσάρεστη κατάσταση να εισπράττεις και εσύ το κακώς κείμενο της πολιτείας και της Δικαιοσύνης. Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα προβλήματα στον κόσμο.

Μην τα ξεχνάμε για τις λεπτομέρειες ενός θέματος που κατά τη δική μου γνώμη είναι εξαντλημένο. Πλέον έχουν πάρει μεγάλη έκταση και εξετάζουμε του Κούγια τα καμώματα. Ε όχι…».

Παράλληλα, ο ίδιος πρόσθεσε για τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη πως: «Δεν πιστεύω ότι θα μπορέσουν να επιστρέψουν στο θέατρο γιατί δεν θα έχουν την αποδοχή του συναφιού».