Τον σύντροφο της κόρης του Πούτιν τον λένε Ζελένσκι! – Αποκαλύψεις από γερμανικά ΜΜΕ

289

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε γερμανικά ΜΜΕ, η κόρη του Βλαντίμιρ Πούτιν, Κατερίνα Τιχόνοβα, έχει εραστή που ονομάζεται Ζελένσκι! Έχει, δηλαδή, το ίδιο επώνυμο με τον Ουκρανό πρόεδρο!

Τον χειρότερο… «εχθρό» του πατέρα της μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

 

 

Ο νέος σύντροφός της, με τον οποίο έχει μία κόρη δύο ετών, λέγεται ο Ιγκόρ Ζελένσκι, είναι 52 ετών και θεωρείται κορυφαίος επαγγελματίας χορευτής μπαλέτου και σκηνοθέτης, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν επικεφαλής του κρατικού μπαλέτου της Βαυαρίας.

 

Η αποκάλυψη προέρχεται από έρευνα του ρωσικού ανεξάρτητου ειδησεογραφικού πρακτορείου IStories και του γερμανικού Der Spiegel.

Προηγουμένως, η Κατερίνα Τιχόνοβα, η μικρότερη από τις δύο κόρες του Βλαντίμιρ Πούτιν από τον γάμο του με την πρώην πρώτη κυρία της Ρωσίας, Λουντμίλα Αλεξάντροβνα Οτσερέτναγια, είχε παντρευτεί τον νεότερο δισεκατομμυριούχο της Ρωσίας, Κίριλ Σαμάλοφ, 40 ετών. Ωστόσο, το ζευγάρι χώρισε το 2017, όταν ξεκίνησε τη σχέση της με τον σταρ του μπαλέτου, ο οποίος ήταν επίσης στο παρελθόν παντρεμένος και έχει δύο κόρες και έναν γιο με τη χορογράφο Yana Serebryakova.

Οι κυρώσεις σε βάρος της 35χρονης Κατερίνα Τιχόνοβα, που επιβλήθηκαν εξαιτίας της εισβολής του πατέρα της στην Ουκρανία, εμποδίζουν πλέον τις τακτικές της πτήσεις από τη Μόσχα στο Μόναχο, όπου ζει ο σύντροφός της.

 

Η δημοσιογραφική έρευνα βρήκε έγγραφα που αποδεικνύουν πτήσεις στις οποίες συμμετείχαν «η Τιχόνοβα, ο Ζελένσκι, ένα παιδί, νταντάδες, φύλακες ασφαλείας». Αποκάλυψε ότι σε διάστημα δύο ετών «πέταξε στο Μόναχο, όπου εργαζόταν ο Zελένσκι, περισσότερες από 50 φορές».

Το 2013, είχε γραφτεί ότι ο Ιγκόρ Ζελένσκι μηνύθηκε από το Βασιλικό Μπαλέτο της Βρετανίας, αφού ο ίδιος και ο μαθητευόμενος του Σεργκέι Πολούνιν αποχώρησαν από μια παραγωγή.

Ο Πολούνιν είναι ένας διάσημος, ουκρανικής καταγωγής χορευτής μπαλέτου, ο οποίος έγινε ο νεότερος άντρας-επικεφαλής του Βασιλικού Μπαλέτου σε ηλικία μόλις 20 ετών. Είναι, επίσης, γνωστός επειδή έχει ένα τατουάζ που απεικονίζει το πρόσωπο του Βλαντιμίρ Πούτιν στο στήθος του.