Τούνη: «Αιμορραγεί» το Instagram της

Χιλιάδες unfollow μετά τη δήλωση για τους Παξούς.

 

Με μία δημοσίευση στα stories της στο Instagram η Ιωάννα Τούνη, κατάφερε να φέρει θύελλα αντιδράσεων στα social media.

Εν μέσω των καλοκαιρινών της διακοπών της στους Παξούς, η Ιωάννα Τούνη εξέφρασε ανοιχτά την έκπληξή της και τον προβληματισμό της, επειδή μέσα στο καταμεσήμερο τα εστιατόρια του νησιού ήταν κλειστά.

Κάπου εκεί έκανε η γνωστή influencer με γνήσια αγανάκτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την εξής ανάρτηση:

«Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι high season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει.

Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί. Τέλος πάντων, απ΄ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε».

Oι χρήστες στο Twitter, -ανάμεσα σε αυτούς και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος – αντέδρασαν με οργή σε αυτή της την τοποθέτηση, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που πρότειναν unfollow στον λογαριασμό της στο Instagram.

Μια πρόταση που ήδη βρήκε υποστηρικτές καθώς ήδη η Ιωάννα Τούνη έχει χάσει followers και από τους 800.000 που την ακολουθούσαν, μέχρι αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές την ακολουθούν 796.000…