Βλαντιμίρ Πούτιν: Οι ΗΠΑ δημιούργησαν προηγούμενο με την χρήση πυρηνικών στην Ιαπωνία – Η «σατανική Δύση» ανατίναξε το Nord Stream

Μοιάζει με τους κακούς από ταινίες καταστροφής, αλλά δυστυχώς είναι πέρα για πέρα αληθινός. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν υπέγραψε μόνο την προσάρτηση 4 περιοχών της Ουκρανίας αλλά απείλησε ευθέως την ανθρωπότητα με πυρηνικό πόλεμο.

Στην τελετή – παρωδία για την προσάρτηση του Λουγκάνσκ, του Ντονέτσκ, της Χερσώνας και της Ζαπορίζια ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι οι ΗΠΑ δημιούργησαν προηγούμενο με την χρήση πυρηνικών όπλων εναντίον της Ιαπωνίας τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Επί της ουσίας στην σημερινή τελετή – φιέστα για την προσάρτηση εδαφών της Ουκρανίας ο Ρώσος Πρόεδρος κήρυξε τον πόλεμο και με πυρηνικά όπλα στην ανθρωπότητα.

Η ομιλία του ήταν γεμάτη μίσος για την Δύση. Ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία θα υπερασπισθεί τα νέα εδάφη με όλα τα μέσα που διαθέτει και πως οι κάτοικοι των περιοχών της ανατολικής Ουκρανίας που προσαρτά η Ρωσία θα είναι «πολίτες μας για πάντα». «Οι κάτοικοι του Λουγκάνσκ, του Ντονέτσκ, της Χερσώνας και της Ζαπορίζια γίνονται πολίτες μας για πάντα». «Οι άνθρωποι ψήφισαν για το κοινό μας μέλλον», είπε.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του με περισσό θράσος ο Πούτιν κάλεσε την Ουκρανία «να σταματήσει αμέσως τις εχθροπραξίες» και να διαπραγματευθεί. «Καλούμε το καθεστώς του Κιέβου να σταματήσει αμέσως το πυρ, όλες τις εχθροπραξίες και να επανέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», δήλωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Οι Αγγλοσάξωνες ανατίναξαν το Nord Stream
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατηγόρησε επίσης ευθέως τις δυνάμεις, όπως είπε, των«Αγγλοσαξώνων» για την ανατίναξη των αγωγών φυσικού αερίου Nord Stream.

«Οι κυρώσεις δεν ήταν αρκετές για τους Αγγλοσάξονες: προχώρησαν σε σαμποτάζ» δήλωσε ο Πούτιν. «Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά είναι γεγονός ότι αυτοί οργάνωσαν τις εκρήξεις στον διεθνή αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream», είπε ο Ρώσος πρόεδρος.