Ζάκυνθος: Τραυμάτισαν και λήστεψαν δυο τουρίστες στον Λαγανά

Περιπολικό ΕΛΑΣ Έλεγχοι

Απροσδόκητη τροπή πήρε η νυχτερινή διασκέδαση στην παραλία του Λαγανά της Ζακύνθου για τρεις αλλοδαπούς τουρίστες, οι οποίοι διαπληκτίστηκαν ο ένας μετά τον άλλο με μια παρέα από δύο άλλους αλλοδαπούς και έναν Έλληνα και εκείνοι λήστεψαν τον ένα ενώ «χαράκωσαν» τον άλλο!

Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας όταν, μετά από διαδοχικούς καυγάδες που προκάλεσαν οι τρεις δράστες με τους τουρίστες, χτύπησαν πρώτα τον έναν και άρπαξαν από τον λαιμό του μία χρυσή αλυσίδα αξίας 2.000 ευρώ. Στη συνέχεια, τραυμάτισαν ελαφρά στο πρόσωπο με σπασμένο γυάλινο μπουκάλι τον δεύτερο αλλοδαπό, που διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Μετά τις καταγγελίες των θυμάτων, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. ξεκίνησαν εκτεταμένες αναζητήσεις και κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο αλλοδαπούς και τον Έλληνα, οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που τους άσκησε διώξεις κατά περίπτωση για ληστεία κατά συναυτουργία και απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης.