Σοκ! Αυτό θα είναι το νέο πρόσωπο της BMW X7; (Pics)

483

Οι πιθανότητες να είναι  ακριβώς έτσι το ανανεωμένο μοντέλο είναι εξαιρετικά υψηλές, δείτε γιατί.

Παρόλο που είναι σχετικά νέα, η BMW X7 είναι έτοιμη για επανασχεδιασμό.  Όχι, η βαυαρική μάρκα δεν μαγειρεύει ακόμα μια νέα γενιά του μεγάλου SUV, αλλά ένα facelift που, με βάση αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες, θα φέρει σημαντικές εξωτερικές αλλαγές.

Ναι, θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές, ειδικά σε όλο το εμπρός μέρος, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι ένα βήμα μπροστά από το σχεδιασμό του pre-facelift X7.

BMW X7 Facelift

Ο ιστότοπος Kolesa.ru με βάση τις φωτογραφίες από τα δοκιμαστικά πρωτότυπα που έχουμε δει μέχρι τώρα, αποφάσισε να του φορέσει αμφίεση παραγωγής μέσω ηλεκτρονικά επεξεργασμένων εικόνων.  Το έργο τους βασίζεται αποκλειστικά στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες και – όσο δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε – είναι μάλλον αρκετά ακριβείς.

Το Life Cycle Impulse (LCI) για το X7 θα μπορούσε να φέρει μια αναδιάταξη της πρόσοψης του πολυτελούς μοντέλου.  Οι κύριοι προβολείς θα τοποθετηθούν χαμηλότερα στον προφυλακτήρα σε σύγκριση με το σημερινό X7 που είναι ακόμα διαθέσιμο στους εκθεσιακούς χώρους της BMW.  Ακριβώς κάτω από το καπό, μπορεί να υπάρχει μια λεπτή λωρίδα LED πιθανότατα για τα φώτα ημέρας, χωρισμένα από την ίδια τη μάσκα.  Ένα παρόμοιο σχέδιο είναι πιθανότατα να εφαρμοστεί και στο επερχόμενο X8.

Στο πίσω μέρος, οι αλλαγές θα είναι πιο διακριτικές.  Το πιο σημαντικό από αυτά αναμένεται να είναι μια νέα λωρίδα LED που θα συνδέει τα πίσω φώτα.  Το τελευταίο θα μπορούσε να αποκτήσει αναθεωρημένα εσωτερικά γραφικά και αυτό είναι σχεδόν το μόνο που έχουμε δει από τις φωτογραφίες κατάσκοπων μέχρι στιγμής.

Ωστόσο, πιθανότατα το ανανεωμένο X7 δεν θα έχει το γιγαντιαίο σχέδιο μάσκας των M3 / M4.  Προφανώς, το SUV έχει ήδη μεγάλες γρίλιες στα νεφρά, αλλά κρίνοντας από τις φωτογραφίες κατάσκοπων μέχρι στιγμής, η BMW θα διατηρήσει το μέγεθος τους αμετάβλητο και στο facelift.