Κάτοικος της πλ. Βαρνάβα καλεί κλαίγοντας σε βοήθεια: «Δεν αντέχουμε άλλο» (video)

1332

Τι δήλωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

 

Ο κ. Ανδρέας, κάτοικος της πλατείας Βαρνάβα στο Παγκράτι της Αθήνας, δακρυσμένος και με τρεμάμενη φωνή, μίλησε στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στα Παραπολιτικά για την κατάσταση που επικρατεί στις πλατείες με τα κορωνοπάρτι.

Ο ίδιος ως κάτοικος της πλατείας Βαρνάβα είναι αυτόπτης μάρτυρας των πολλών κορωνοπάρτι που γίνονται τις τελευταίες ημέρες.

Σκοπός του είναι, υπό το καθεστώς της ανωνυμίας για λόγους ασφαλείας, να μεταφέρει το μήνυμα και να κάνει μία ανοιχτή έκκληση προκειμένου να σταματήσουν τα επικίνδυνα κορωνοπάρτι που φέρνουν σε δύσκολη θέση όλους τους διαμένοντες στην περιοχή.

Ο μάρτυρας, μεταξύ άλλων, μίλησε και για περιστατικά τραμπουκισμών των θαμώνων προς τους κατοίκους.

Εκνευρισμένος, μάλιστα, είπε ότι οι κάτοικοι δεν μπορούν να κοιμηθούν, να ξεκουραστούν, οι νέοι μαθητές να διαβάσουν και να προετοιμαστούν για τις πανελλήνιες εξετάσεις τους. Περιέγραψε το δράμα που περνούν οι κάτοικοι το τελευταίο διάστημα με όλα τα κορωνοπάρτι που γίνονται στην πλατεία Βαρνάβα, για το πόσο ενοχλούνται από την κατάσταση και για την επικινδυνότητα των κορωνοπάρτι, αφού με αυτά ο κορωνοϊός διασπείρεται ασύστολα.

Το φαινόμενο, όπως δήλωσε, είχε ξεκινήσει από το πρώτο lockdown, ωστόσο, πλέον, η κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη.

Ακούστε το ηχητικό: