Τραγωδία στα Τέμπη: Στο Μαξίμου η αδερφή του σταθμάρχη

471

Αποκάλυψη της ιστοσελίδας zougla.gr

Πόσοι απλοί πολίτες άραγε είναι σε θέση να υπερηφανευτούν ότι έγιναν δεκτοί από τον Πρωθυπουργό και τον εκ δεξιών του Υπουργού Επικρατείας και άμεσο συνεργάτη του κ. Γεραπετρίτη  στον πυρήνα της πολιτικής εξουσίας, δηλαδή στο Μαξίμου; Ελάχιστοι. Σχεδόν κανένας.

Μία φωτογραφία ωστόσο έρχεται να καταδείξει πώς κάποιοι που είναι περισσότερο «ίσοι» από τους υπολοίπους, διαθέτουν τη δυνατότητα πρόσβασης στα άδυτα του πρωθυπουργικού πυρήνα εξουσίας. Σε ανώδυνες και μη φορτισμένες εποχές δεν θα δίναμε σημασία σε αυτήν τη φωτογραφία-ντοκουμέντο. Όμως, στη σημερινή, ιδιαίτερα φορτισμένη περίοδο, όπου η οργή και ο συλλογικός θρήνος κυριαρχούν, ντοκουμέντα σαν αυτό προσλαμβάνουν ιδιαίτερη σημασία.

Στη φωτογραφία  παρατηρούμε στα αριστερά του Πρωθυπουργού μία γυναίκα. Πρόκειται για την αδελφή του σταθμάρχη στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λάρισας, Βασίλη Σαμαρά. Πρόκειται για την κυρία Λαμπρινή Σαμαρά-Κύρκου. Στο δεξί άκρο της φωτογραφίας βλέπουμε τον καθηγητή κ. Γεραπετρίτη. Η κυρία Σαμαρά-Κύρκου επισκέφθηκε το πρωθυπουργικό γραφείο ως μέλος του Προεδρείου του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α για την επίλυση κάποιων προβλημάτων που αφορούν τον συγκεκριμένο Σύλλογο. Η ανάρτηση στην ιστοσελίδα Patris News τον Μάιο του 2021 επιβεβαιώνει την συνάντηση αυτή.

Πηγή: zougla.gr