Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν έχω μιλήσει με κάποιον – Θα είμαι ή δεν θα είμαι εδώ του χρόνου;

Με την τηλεοπτική σεζόν να φτάνει στο τέλος της, κάποιες μεταγραφές προσώπων έχουν ήδη ανακοινωθεί, κάποιοι έχουν μείνει στις ίδιες τηλεοπτικές στέγες, ενώ για κάποιους άλλους το μέλλον μοιάζει αβέβαιο. Ένας από αυτούς είναι και ο Αντρέας Μικρούτσικος, ο οποίος, από ό,τι λέει, δεν ξέρει πού θα βρίσκεται του χρόνου.

Μια σχετική συζήτηση είχε σήμερα ο Αντρέας Μικρούτσικος με την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο παρουσιαστής, αρχικά, είπε πως ««προχθές με ρώτησαν αν θα είμαι του χρόνου κι λέω ότι δεν ξέρω». Τότε, η παρουσιάστρια του απάντησε «είναι δυνατόν να κάνουν αυτήν την ερώτηση; Και εμένα με ρώτησαν και είπα “είναι τιμή μας να είναι ο Ανδρέας“. Ο Ανδρέας αποφασίζει τι θα κάνει. Διαβάζω διάφορα ότι θα βγαίνεις από το σπίτι. Πώς θα βγαίνεις από το σπίτι;».

«Από το σπίτι γιατί; Τι είμαι; Άλλο θέλω να πω. Εγώ, λοιπόν, όταν με ρώτησαν, είπα ότι δεν έχω μιλήσει και δεν ξέρω. Είτε ο Θέμης, είτε ο Νίκος, είτε εσύ να μου πούνε “θα είστε του χρόνου;”, αυτό είναι μια πρόταση και θα απαντήσω. Αλλά όταν δεν έχω μιλήσει με κάποιον, τι να πω; Θα είμαι ή δεν θα είμαι; Τον Νίκο Κοκλώνη έχω να τον δω από τότε που πήγα για την Eurovision στο J2US. Διάβασα σήμερα από ένα έγκριτο σάιτ ότι είπα πως δεν θα είμαι εδώ του χρόνου. Καταπληκτικό. Τεράστιος τίτλος. Όταν λέω δεν ξέρω, δεν σημαίνει ότι δεν…» τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε την ευκαιρία να του πει πως «Ανδρέα μου, είσαι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, έχεις άπειρες προτάσεις και εσύ αποφασίζεις που θα είσαι, τι θα κάνεις και θέτεις τους όρους». Από μεριάς του, εκείνος διευκρίνισε: «Γνωρίζω όσο εσείς ποιος είμαι, αλλά οφείλω σε κάποια πράγματα να είμαι τυπικός. Το ότι δεν ξέρω, δεν σημαίνει ούτε κριτική, ούτε κλείσιμο ματιού, ούτε τίποτα».

«Η πρόθεση είναι ότι η ομάδα συνεχίζει κανονικά, αλλά από εκεί και πέρα ο καθένας θα κάνει την δική του κουβέντα», είπε η παρουσιάστρια, βάζοντας μια τελεία σε όσα γράφονται.