Άσχημα νέα για τον Πελέ

Το τελευταίο ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου «Άλμπερτ Αϊστάιν» στο Σάο Πάολο όπου νοσηλεύεται ο 82χρονος Πελέ «πάγωσε» τους φίλους του. Σύμφωνα με αυτό, η νόσος του «βασιλά» του ποδοσφαίρου εξελίχτηκε και χρειάζεται επιπλέον φροντίδα και θεραπεία.

Ο Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο όπως είναι το πλήρες ονομά του, μπήκε στο νοσοκομείο στις 29 Νοεμβρίου για επαναξιολόγηση της χημειοθεραπείας υποφέροντας από όγκο στο παχύ έντερο και καρδιακή δυσλειτουργία. Σε όλα αυτά προστέθηικαν και προβλήματα με τη λειτουργία των νεφρών.

Πέρα από την ανακοίνωση του νοσοκομείου η κόρη του Κέλι που χειρίζεται τους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα ενημέρωσε ότι ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα παραμείνει νοσηλευόμενος και την περίοδο των Χριστουγέννων

«Χριστούγεννα δεν θα κάνουμε. Αποφασίσαμε με τους γιατρούς ότι, για πολλούς λόγους, θα ήταν καλύτερο για εμάς να μείνουμε εδώ, με όλη τη φροντίδα που μας δίνει αυτή η νέα οικογένεια… ο Αϊνστάιν!“, έγραψε.

Σας ευχαριστούμε για όλη τη στοργή που μας μεταδίδετε εδώ στη Βραζιλία και σε όλον τον κόσμο! Η αγάπη σας για αυτόν, οι ιστορίες σας και οι προσευχές σας είναι μια τεράστια παρηγοριά, γιατί ξέρουμε ότι δεν είμαστε μόνοι. Ας το αλλάξουμε αυτό δωμάτιο τριγύρω σε ένα σαμποδρόμιο (είναι αστείο), θα κάνουμε ακόμη και καϊπιρίνια (δεν είναι αστείο!!)», πρόσθεσε.

Δημοφιλείς Ειδήσεις  Το πανόραμα της Σούπερ Λίγκα – Κερδισμένη η ΑΕΚ από τις γκέλες ΠΑΟ και Ολυμπιακού

Ο καρκίνος στο παχύ έντερο εντοπίστηκε στον Πελέ τον Σεπτέμβριο του 2021.