Η Peugeot ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην αγορά των ΗΠΑ το 2023!

Η συγχώνευση μεταξύ της Fiat Chrysler Automobiles και του Groupe PSA συνεχίζει να προχωρά, προετοιμάζοντας την Stellantis και επιτρέποντας στην Peugeot να κοιτάξει την επιστροφή στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ωστόσο αυτό προσπαθεί να το πετύχει εδώ και μερικά χρόνια, η γαλλική εταιρεία προσπαθώντας να βρει ένα δίκτυο αντιπροσώπων.  Αλλά, ορισμένα πράγματα έχουν ήδη αποφασιστεί, καθώς η Peugeot θα προωθήσει τα μοντέλα της στις αντιπροσωπείες αντί να υιοθετήσει μια προσέγγιση άμεσων πωλήσεων.

Η εταιρεία θα δώσει επίσης προτεραιότητα στις διαδικτυακές πωλήσεις που έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς μέσα στην πανδημία.  Οι αντιπροσωπείες της Peugeot θα είναι απλές και σχετικά μικρές.

Η έρευνα αγοράς που διεξήγαγε Η γαλλική εταιρεία έδειξε ότι οι καταναλωτές αναζητούν μια «απλούστερη, πιο αποτελεσματική διαδικασία».

Παράλληλα πρέπει να επεξεργαστούν πολλές λεπτομέρειες ακόμα, ενώ η εταιρεία κοιτάζει να εγκατασταθεί αρχικά σε 15 πολιτείες – Αριζόνα, Καλιφόρνια, Φλόριντα, Γεωργία, Ιλινόις, Μέριλαντ, Μασαχουσέτη, Νιού Χάμσαϊρ, Νιου Τζέρσεϋ, Νέα Υόρκη, Βόρεια Καρολίνα, Τέξας,  Βιρτζίνια και Ουάσιγκτον – για την επιστροφή της στην αγορά των ΗΠΑ.