Η ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα της BMW (Vid)

Η BMW στέλνει Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες ευχές στους οδηγούς της μέσα στα αυτοκίνητά τους.

Η BMW επιφυλάσσει μία όμορφη έκπληξη για τους πελάτες της την Πρωτοχρονιά. Από τις 31 Δεκεμβρίου, στις οθόνες των αυτοκινήτων της θα προβάλλεται ένα εορταστικό animation. Πρόκειται για ένα πρωτοχρονιάτικο μήνυμα με μουσική στο πνεύμα των ημερών και μία εντυπωσιακά ενορχηστρωμένη φωταγώγηση της καμπίνας.

Το New Year Animation θα είναι διαθέσιμο στις χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα σε όλα τα αυτοκίνητα με το κατάλληλο σύστημα πολυμέσων από 1 έως 7 Ιανουαρίου. Με την εκκίνηση του αυτοκινήτου εμφανίζεται ένα ειδικό banner στην κεντρική οθόνη. Με ένα κλικ ενεργοποιείται το ειδικό πρόγραμμα New Year, το οποίο περιλαμβάνει ένα εορταστικό animation σε όλο το πλάτος της οθόνης, με επιλεγμένες εορταστικές μελωδίες οι οποίες θα συνοδεύονται από ένα φαντασμαγορικό show από τον φωτισμό της καμπίνας. Ο οδηγός έχει επίσης τη δυνατότητα να ενεργοποιεί τις ευχές για τη νέα χρονιά από την οθόνη ή με τη βοήθεια του BMW Intelligent Personal Assistant. Αυτό επιτυγχάνεται είτε με τη φωνητική εντολή «Hey BMW, Happy New Year», είτε από την ειδική εφαρμογή στο μενού, η οποία θα είναι επίσης διαθέσιμη για μία εβδομάδα. Η ειδική απεικόνιση New Year εμφανίζεται αυτόματα μέχρι τρεις φορές κατά την εκκίνηση του αυτοκινήτου και μετά την πρώτη ενεργοποίηση είναι προσπελάσιμη οποιαδήποτε στιγμή στο μενού Messages.

Μία παρόμοια λειτουργία έχει ετοιμάσει η BMW και για τα Χριστούγεννα σε επιλεγμένες αγορές και θα εμφανιστεί την παραμονή 24 Δεκεμβρίου. Ο εορταστικός χαιρετισμός στην οθόνη εμφανίζεται μέσω του Intelligent Personal Assistant της BMW με τη φωνητική εντολή «Hey BMW, Merry Christmas» ή μέσα από την ειδική εφαρμογή (Vehicle) στο μενού. Στις χώρες όπου θα έχει ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα, ο οδηγός μπορεί να παίξει το μήνυμα, σε μορφή βίντεο, στο αυτοκίνητο κατά βούληση για όλη την εβδομάδα από τις 24 έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Τα εορταστικά animation της BMW θα είναι διαθέσιμα σε 41 χώρες σε όλο των κόσμο (συμπερ. και η Ελλάδα) και θα εμφανίζονται στα μοντέλα με BMW Operating System 7.0 (κατάσταση λογισμικού 07/2020 ή μεταγενέστερη).