Εύκολα Tips για να Βάλετε σε Τάξη τα Παπούτσια σας

Υπάρχουν υπέροχες ιδέες για να οργανώσετε τα πεταμένα παπούτσια μέσα στο σπίτι σας και βρήκαμε τις καλύτερες μόνο για εσάς.

Είναι πολύ εκνευριστικό να μπαίνετε στο σπίτι και να σκοντάφτετε συνεχώς πάνω σε πεταμένα παπούτσια. Είναι επίσης αρκετά εκνευριστικό το πρώτο πράγμα που αντικρίζετε στο σπίτι, μόλις γυρίζετε κουρασμένοι από τη δουλειά, να είναι τα πεταμένα παπούτσια της οικογένειας παντού μέσα στο σαλόνι.

Τι μπορείτε να κάνετε για να βάλετε σε τάξη αυτό το χάος από παπούτσια; Σας έχουμε τις λύσεις και είναι όλες σούπερ ενδιαφέρουσες.

Παγκάκι Το αποκαλούν παγκάκι παπουτσιών και πρόκειται για μια μίνι παπουτσοθήκη που χωράει συνήθως μέχρι 10 ζευγάρια παπούτσια. Μπορείτε να το βάλετε δίπλα στην είσοδο ώστε να τακτοποιείτε εκεί τα παπούτσια που συνηθίζετε να φοράτε μέσα στην εβδομάδα. Το καλό που έχει αυτό το παγκάκι είναι πως μπορείτε να κάθεστε πάνω σε αυτό για να φορέσετε ή να βγάλετε τα παπούτσια σας με περισσότερη ευκολία.

Καλάθια Μια επίσης όμορφη λύση είναι τα ψάθινα καλάθια. Μπορείτε να βάλετε στο χολ σας μια ραφιέρα και να τοποθετήσετε σε αυτήν καλάθια με τα παπούτσια σας. Τα καλάθια είναι καλή λύση γιατί βοηθάνε στο να αερίζονται τα παπούτσια. Φροντίστε μόνο να βάλετε μέσα σε κάθε καλάθι ένα μικρό αρωματικό για να μυρίζει όμορφα ο χώρος αλλά και τα παπούτσια σας.

Κρεμάστε τα Αυτή η μέθοδος φύλαξης των παπουτσιών απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες που προτιμούν τα τακούνια. Με μια απλή συρμάτινη πλάκα μπορείτε να γλυτώσετε από τα πεταμένα παπούτσια στο λεπτό. Απλά τα κρεμάτε δίπλα στην είσοδο και ξεμπερδεύετε. Αυτό το κόλπο είναι φανταστικό γιατί μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή όλα τα αγαπημένα σας παπούτσια και να διαλέγετε πιο εύκολα αυτό που ταιριάζει καλύτερα με τα ρούχα σας κάθε μέρα. Επιπλέον, το σύρμα μπορεί πανεύκολα να μετακινηθεί σε άλλο δωμάτιο, κάθε φορά που έχετε καλεσμένους.

Ανοιχτή παπουτσοθήκη Υπάρχουν παπουτσοθήκες που αποτελούνται από πολλά μικρά κουτάκια σε τέτοιο μέγεθος ώστε να χωράνε ακριβώς όλα τα παπούτσια σας εκτός από μπότες και μποτάκια. Τα περισσότερα έπιπλα σε αυτό το στιλ, έχουν χώρο από κάτω για να τοποθετείτε εκεί τις μπότες σας. Πλέον στη διακόσμηση τα ανοιχτά έπιπλα είναι πολύ στη μόδα και τα έχουμε δει σε ραφιέρες, ντουλάπια, στην κουζίνα αλλά και στο μπάνιο.

Κρεμαστά ράφια Τα κρεμαστά ράφια είναι επίσης μια καλή λύση που θα σας γλιτώσει από χώρο καθώς τοποθετείται στον τοίχο και όχι στο πάτωμα. Αν θέλετε να τα βάλετε δίπλα στην πόρτα τότε προτιμήστε ξύλινα κρεμαστά ράφια που δείχνουν πιο όμορφα σε αυτόν τον χώρο. Για τη ντουλάπα σας μπορείτε να πάρετε απλά υφασμάτινα κρεμαστά ράφια.

Παπουτσοθήκες-έπιπλα Αν θέλετε κάτι πιο κλασικό για το χολ σας, μπορείτε να αγοράσετε μια έτοιμη παπουτσοθήκη με ειδικά ράφια σχεδιασμένα ώστε να χωράνε όλα σας τα παπούτσια. Μπορείτε ακόμα και να σχεδιάσετε τη δική σας παπουτσοθήκη ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Βάλτε τα σε έναν δίσκο Βρείτε έναν μεγάλο σιδερένιο ή ξύλινο δίσκο και χρησιμοποιήστε τον για να βάζετε εκεί τα παπούτσια που χρησιμοποιείτε πιο συχνά. Τοποθετήστε δίπλα ένα καλάθι για τις ομπρέλες και μερικά κρεμαστράκια για τα παλτό και δεν χρειάζεται να έχετε τίποτα άλλο στο χολ σας.

Έπιπλο αποθήκευσης Μια άλλη όμορφη ιδέα είναι τα έπιπλα αποθήκευσης που έχουν αρκετό χώρο για να μπούν πολλά παπούτσια και κανείς δεν υποπτεύεται τι μπορεί να κρύβεται στο εσωτερικό τους. Αν λοιπόν δεν σας αρέσει να φαίνονται τα παπούτσια σας όταν κάποιος μπαίνει στο σπίτι σας, τότε επιλέξτε ένα κλειστό έπιπλο που δεν μοιάζει καθόλου με παπουτσοθήκη.

Κυκλική παπουτσοθήκη Άλλη μια παπουτσοθήκη που είδαμε και μας άρεσε πολύ είναι η κυκλική. Εδώ τα παπούτσια σας είναι σε κοινή θέα αλλά το έπιπλο αυτό διαθέτει μηχανισμό ώστε να γυρίζει γύρω γύρω και να επιλέγετε πιο εύκολα ποιο παπούτσι θα φορέσετε.