Φαίη Σκορδά για τη δημοσιογράφο που ρώτησε τη Δήμητρα Βαμβακούση αν είναι έγκυος: «Ήταν άβολο»

394

Εκνευρισμένη εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής της η Φαίη Σκορδά κι ο λόγος ήταν μια ερώτηση που έκανε μια δημοσιογράφος στη Δήμητρα Βαμβακούση, κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Fay’s Time» αντέδρασε με ένα βίντεο του «Super Κατερίνα» που έδειχνε μια δημοσιογράφο να ρωτάει τη Δήμητρα Βαμβακούση αν είναι έγκυος, φέρνοντάς τη σε πολύ αμήχανη θέση.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Φαίη Σκορδά είπε: «Ήταν άβολο. Ποια δημοσιογράφος ήταν;», με τον Χρήστο Λυσσέα να απαντά πως ήταν η Μένια Κούκου.

 

«Δεν δικάζω, ρωτάω. Ξέρουμε όλοι ποιο είναι το σωστό. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες άτυχες στιγμές, αλλά για να αλλάξει κάποιος, φαντάζομαι θα μιλήσουν οι άνθρωποι που είναι στην εκπομπή αυτή. Δεν θα κάνουμε εμείς μάθημα σε κάποιον άλλο», είπε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά.

Ύστερα, συμπλήρωσε: «Απλώς, επειδή αυτή τη στιγμή έγινε μια συγκεκριμένη ερώτηση από μια συγκεκριμένη δημοσιογράφο, αν κάποιος θέλει να διορθωθεί, θα πρέπει να διορθωθεί από αυτούς που ξέρουν καλύτερα, να δίνουν συμβουλές για να μην ξαναγίνει, αν το θεωρούν λάθος. Δεν θα κάνουμε εμείς μάθημα, γιατί είναι λίγο σαν να κουνάς το δάχτυλο και αυτό εγώ δεν το θέλω».