Φίλτρο καμπίνας κατά του κορωνοϊού εξέλιξε η Honda

Ένα νέο  φίλτρο καμπίνας που συγκρατεί αποτελεσματικά ένα ευρύ φάσμα βλαβερών μικροβίων, αλλεργιογόνων ουσιών μολύνσεων που σχετίζονται με τον ιό SARS CοV-2, εξέλιξε η Honda.

Είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της με την Freudenberg και διατίθεται ως γνήσιο ανταλλακτικό της Honda, εναλλακτικά, αντί του στάνταρ φίλτρου καμπίνας της μάρκας.

Το φίλτρο αέρα καμπίνας premium της Honda παρέχει ενεργή προστασία, μειώνοντας δραστικά τη συγκέντρωση ιογενών αερολυμάτων. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω μιας μοναδικής σχεδίασης πολλαπλών στρωμάτων που φιλτράρει, συγκρατεί και καταστρέφει επιβλαβή περιβαλλοντικά αέρια, ανόργανα και βιολογικά σωματίδια, αλλά και αερολύματα.

Το φίλτρο μπορεί να παγιδεύσει περισσότερο από το 90% των υιικών αερολυμάτων και σε ένα καινοτόμο δεύτερο βήμα απενεργοποιεί σχεδόν το 100% του καταγεγραμμένου υιικού φορτίου μέσω ενός βιο-λειτουργικού στρώματος εμποτισμένου με εκχύλισμα φρούτων.

Ο Eiichi Hino, Πρόεδρος της Honda Access Europe NV, δήλωσε: «Καθώς η κοινωνία είναι πλέον πιο ευαίσθητη για τις επιπτώσεις μικροβίων και ιών όπως o COVID-19, αναμένουμε να αυξηθεί γρήγορα η ζήτηση για λύσεις που προστατεύουν. Αυτό το κορυφαίο φίλτρο καμπίνας αέρα είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πως ηHonda συνεργάζεται άμεσα με τους προμηθευτές της για να προσφέρει ένα προϊόν πραγματικού οφέλους που βελτιώνει την υγεία και την ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών.»