Φωτιά στη Φυλή: Ηλικιωμένοι με κινητικά προβλήματα εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους

772

Εγκλωβισμένοι παραμένουν στα σπίτια τους στη Φυλή ηλικιωμένοι με κινητικά προβλήματα, σύμφωνα με τον Alpha.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη και ενώ έχουν σταλεί μηνύματα του 112 για εκκένωση των περιοχών της δυτικής Αττικής, υπάρχουν αρκετοί που δεν μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους λόγω κινητικών προβλημάτων.

Η φωτιά έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και οι πύρινες γλώσσες έχουν κάψει ήδη τα πρώτα σπίτια. Η φωτιά ξέσπασε σε δύσβατο σημείο – κοντά στην τοποθεσία Ρέμα της Γιαννούλας – με τους ανέμους να πνέουν πολύ ισχυροί στην περιοχή.

Στις 16:10, εστάλη μήνυμα από το 112 για εκκένωση σε Άνω Λιόσια, Γεννηματά και Κανάλα.

Φωτιά στη Φυλή: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Εκτός από τη διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα της Αττικής Οδού από την περιφερειακή Αιγάλεω ως τα διόδια της Ελευσίνας, και στα δύο ρεύματα, αρκετοί δρόμοι ακόμα έχουν κλείσει λόγω της φωτιάς στη Φυλή.

Συγκεκριμένα, υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λεωφόρο Φυλής από το ύψος του κυκλικού κόμβου πριν την Παναγία Κανάλα, από τη συμβολή των οδών Αγίου Κυπριανού και Θρασύβουλου, από τη συμβολή της Λεωφόρου Φυλής και Θρασύβουλου, από τη συμβολή της Λεωφόρου Φυλής με την περιφερειακή Αγίου Κυπριανού, στην πλατεία Φυλής, στο ύψος της «Toyota» στον Λόφο Κυρίλλου, στο ύψος του εστιατορίου «Χρυσό Βαρέλι» και στη συμβολή της Λεωφόρου Φυλής με την οδό Σκαλκώτα.