Γαλακτερός: «Ο Νίκος και ο Τζέιμς έλεγαν ότι τους κάναμε επίθεση όλοι»

Τι αποκαλύπτει για το δίδυμο.

 

Για την κόντρα που είχαν ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης με τους συμπαίκτες τους, μίλησε ο Παύλος Γαλακτερός. Ο 24χρονος που αποχώρησε τις προηγούμενες ημέρες από το Survivor σχολίασε τι συνέβη μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά αλλά και πότε άλλαξε η συμπεριφορά του Ροδίτη. Τι είπε για τον Ηλία Μπόγδανο.

«Η κόντρα με τα παιδιά (Τζέιμς και Νίκο) ξεκίνησε από το πουθενά. Κάποια στιγμή εκεί που καθόμασταν στην καλύβα η Μαριαλένα μίλησε γι’ αυτούς. Είπε ότι αυτά τα παιδιά είναι πάντα απόμακρα, ότι έχουν κάνει πολλά. Όταν έφυγε ο Αλέξης κανείς μας δεν απομακρύνθηκε. Ήταν σαν να ενωθήκαμε για να φύγει ο Αλέξης και όταν έφυγε, σπάσαμε χωρίς να έχει ειπωθεί κάτι και μετά άρχισαν οι δικαιολογίες και εκεί το χάσαμε», είπε ο Παύλος στο «Love it».

Παράλληλα, πρόσθεσε:

«Ο Νίκος και ο Τζέιμς έλεγαν ότι τους κάναμε επίθεση όλοι. Δεν τους κάναμε επίθεση. Από τότε που φτιάχτηκαν οι καινούργιοι μπλε αγωνιστικά δεν υπήρχε σίγουρος πόντος. Αυτό ο Τζέιμς δεν το δέχτηκε. Ποτέ δεν είπα εγώ ότι είμαι καλύτερος από τα δύο παιδιά. Μπορεί να είναι δυάδα αλλά για εμάς υπήρχε διάκριση. Πιο πολύ αγαπούσαμε τον Νίκο παρά τον Τζέιμς. Με τον Νίκο πάντα μιλούσαμε ενώ με τον Τζέιμς όχι τόσο γιατί ήταν απόμακρος. Μπορεί και να με έβλεπε σαν εχθρό. Νιώθω ότι κάποιες φορές ο Τζέιμς φούσκωνε το κεφάλι του Νίκου. Δεν τον χειρίζεται όμως σε καμία περίπτωση. Ο Νίκος έχει μια δυνατή προσωπικότητα και αν βάλει κάτι στο μυαλό του δεν πρόκειται να το αλλάξει. Είναι ξεροκέφαλος. Αν ο Νίκος δεν ήταν με τον Τζέιμς, θα τον αγαπούσαν όλα. Αλληλοστηρίζονται πραγματικά. Πάντως είδα αλλαγή στη συμπεριφορά του Τζέιμς από τη στιγμή που μπήκε ο Μακρόπουλος».

Όσο για τον Ηλία Μπόγδανο των κόκκινων σημείωσε: «Ο Ηλίας είναι τόσο καλό παιδί, τόσο αθώο. Δεν σκέφτεται στρατηγικά. Είναι ο πιο αληθινός εκεί μέσα. Θα γινόταν χίλια κομμάτια για να προσέξει τους συμπαίκτες του».