Γιάννης Ζουγανέλης: «Η ζωή αλλάζει, οι άνθρωποι έγιναν πιο σοφοί και ουσιαστικοί»

381

Ο καλλιτέχνης μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό.

 

Για όλα μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξή του. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην πανδημία, την προσωπική του περιπέτεια με τον κορωνοϊό και την επόμενη ημέρα στον χώρο της τέχνης.

Πόσο επίδρασε το ενάμισι έτος της πανδημίας τη ζωή σου; Σε στενοχωρεί που έχει πληγεί τόσο πολύ ο χώρος της τέχνης;

«Δεινοπαθήσαμε! Κάποιοι εξ ημών ούτε να βιοποριστούν δεν μπορούσαν σωστά. Το έχω ζήσει με συναδέλφους οι οποίοι πτώχευσαν. Περάσαμε πολύ σκληρά. Πέρυσι κάναμε πρόβες δύο μήνες για να ανεβάσουμε μια επιθεώρηση, μια εξαιρετική δουλειά, και δυο μέρες πριν από την έναρξη, μας έκλεισαν. Δεν έχουμε την πολυτέλεια πια να μην εργαζόμαστε», είπε αρχικά στο περιοδικό 7 Μέρες Tv .

«Προσωπικά, ήμουν για αρκετά μεγάλο διάστημα στο στούντιο. Πέρασα και κορωνοϊό», αποκάλυψε και συνέχισε: «Ευτυχώς ήμουν ασυμπτωματικός. Θα έλεγα πως αυτό το διάστημα ανασυγκροτήθηκα ως άνθρωπος. Έκανα ενδοσκόπηση. Πιστεύω ότι η ζωή αλλάζει. Οι άνθρωποι έγιναν πιο σοφοί και ουσιαστικοί».

«Πολλοί θεωρούν ότι, μόλις κλείσει αυτό ο κύκλος, θα τα ξεχάσουμε όλα και θα επιστρέψουμε ξανά στην προ COVID καθημερινότητα μας. Είναι κι αυτό ίδιον του ανθρώπου. Προσωπικά, ωστόσο, εύχομαι να μην το ξεχάσουμε», κατέληξε.