Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτισε το τηλεοπτικό κοινό της: «Μαζί συνεχίζουμε»

Αυλαία έριξε για το καλοκαίρι η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η ίδια δεν παρέλειψε να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό της κοινό, ανανεώνοντας το ραντεβού της με τους τηλεθεατές, σε περίπου δύο μήνες.

«Εμείς φεύγουμε, όχι για πολύ, για 2 μήνες μέχρι να περάσει το καλοκαιράκι και τον Σεπτέμβρη νωρίς νωρίς θα είμαστε και πάλι εδώ στο πόστο μας, να ξεκινήσει μια ακόμη σεζόν. Να περάσετε όμορφα το καλοκαίρι σας, να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε, να κάνετε τα μπάνια σας, να φάτε λίγο παραπάνω. Μην πιέζεστε τόσο πολύ, χαλαρώστε όσο μπορείτε περισσότερο, γιατί έρχεται και ο χειμώνας. Και θα είναι και αυτός μακρύς», ανέφερε η παρουσιάστρια του «Ελένη» και αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές λέγοντας: «Μαζί συνεχίζουμε».

Λίγο πριν ολοκληρώσει τη σημερινή της εκπομπή μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε μία άγνωστη ιστορία με αφορμή τον καλεσμένο της, Πέτρο Ιακωβίδη. «Να αποκαλύψουμε και κάτι. Εμείς το έχουμε γλεντήσει μαζί με τη Νατάσα και με τον Πέτρο στο σπίτι μου, όταν είχα πρωτοκλείσει τη συμφωνία αυτή στο Mega λέω δεν κάνουμε έτσι ένα τραπεζάκι έτσι οικογενειακά; Αλλά για μένα ήταν πολύ special. Είχα μεγάλες χαρές», εξομολογήθηκε η Ελένη Μενεγάκη.