Η Μελάνια Τραμπ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής της στον Λευκό Οίκο

«Μου αρέσει η Ουάσιγκτον. Ξέρω ότι λειτουργεί εντελώς διαφορετικά από οποιαδήποτε άλλη πόλη» δήλωσε η τέως «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ – Γιατί επιτέθηκε στην αρχισυντάκτρια της «Vogue» Άννα Γουίντουρ

«Λαβράκι» έβγαλε η πρώτη συνέντευξη της πρώην «Πρώτης Κυρίας» των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, μετά την αποχώρηση του Ντόναλντ Τραμπ από τον προεδρικό θώκο.

Όταν τη ρώτησε δημοσιογράφος της αμερικανικής εκπομπής «Fox Nation» εάν θεωρεί ότι ο Λευκός Οίκος θα μπορούσε να γίνει ξανά το σπίτι της, η Mελάνια απάντησε: «Ποτέ μην λες ποτέ».

Η Μελάνια υποστήριξε ακόμη ότι απολάμβανε τον ρόλο της και τη φροντίδα του Λευκού Οίκου παρά το γεγονός ότι είχε γίνει πολλές φορές «σάκος του μποξ» όσο ο σύζυγός της ήταν στην εξουσία.

«Μου αρέσει η Ουάσιγκτον. Ξέρω ότι λειτουργεί εντελώς διαφορετικά από οποιαδήποτε άλλη πόλη. Το να είμαι «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ ήταν η μεγαλύτερη τιμή μου και νομίζω ότι πετύχαμε πολλά στα τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησης Τραμπ», τόνισε.

Ο Τραμπ αφήνει ότι θα εννοηθεί ότι θα είναι υποψήφιος το 2024

Από την πλευρά του, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει αφήσει να εννοηθεί ουκ ολίγες φορές ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ το 2024. Σε παλαιότερη δήλωσή του, είχε υποστηρίξει ότι θα είναι ξανά υποψήφιος αφού δεν βλέπει άλλη επιλογή. «Λοιπόν αγαπώ τη χώρα μας. Αν αγαπάς τη χώρα σου, δεν έχεις άλλη επιλογή», είχε πει.

Στη συνέντευξή της, η 52χρονη Μελάνια δεν δίστασε να ρίξει σπόντες στην κυβέρνηση Μπάιντεν όταν ρωτήθηκε σχετικά με το τι ήταν αυτό που προκάλεσε την κρίση του βρεφικού γάλακτος στις ΗΠΑ.

«Είναι αποκαρδιωτικό να βλέπεις ότι παλεύουν και ότι το φαγητό δεν είναι διαθέσιμο για τα παιδιά του 21ου αιώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής», είπε επισημαίνοντας ότι γι΄αυτό «ευθύνεται η ηγεσία».