Λάκης Γαβαλάς: «Έχω άλλα 10 σπίτια που μου έχουν πάρει και δεν τα γνωρίζετε»

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για την πώληση του ακινήτου του, τα χρέη στο Δημόσιο και την αυτοβιογραφία του.

Το ακίνητο των 31,5 στρεμμάτων πωλήθηκε τελικά, προ ολίγων ημερών σε δημοπρασία έναντι 9.000.0001 ευρώ, δηλαδή 1 ευρώ μόλις πάνω από την τιμή εκκίνησης.

Ο γνωστός σχεδιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» κι αναφέρθηκε στην πώληση.

«Το ακίνητό μου πέρασε σε άλλα χέρια, δεν ξέρω σε ποιον ανήκει, ούτε θέλω να μάθω. Εύχομαι να πάει καλά, να δίνει ψωμί σε εργαζόμενους. Το ακίνητο αυτό δεν μπορεί να γίνει ξενοδοχείο, γιατί δεν έχει άδεια. Αν γίνει, θα είναι σκάνδαλο. Είχα πει ότι μπορώ να βρω αγοραστές και μου είπαν ότι δεν αλλάζει χρήση το κτίριο. Η κανονική του αξία αυτού του ακινήτου είναι 18 εκατ. . Τα 9 που δόθηκαν εν τέλει, ήταν μεγάλη ευκαιρία. Όσα ακίνητα μου έχουν πάρει μέχρι στιγμής, δεν έχουν καταφέρει να τα κάνουν κάτι», δήλωσε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Συμπλήρωσε μάλιστα, πως όσα χρόνια το ακίνητο αυτό βρισκόταν στην κατοχή του, ο ίδιος είχε διαπιστώσει πως είχε πέσει θύμα κλοπής από τους ίδιους του τους συνεργάτες.

«Αρκετοί από τους συνεργάτες μου με κατακλέβανε, τα τριάντα χρόνια που ήμουν εκεί. Παρήγαγα χρήματα. Το κράτος πήρε λεφτά, πήρε δόξα από εμένα, γιατί έφερα όλους τους σχεδιαστές στην Ελλάδα. Έδωσα πολύ μεγαλύτερη προσφορά απ’ ότι μπορούσα. Είμαι ικανοποιημένος για όλα αυτά. Δεν μπορώ να κλαίω για τα υπόλοιπα», δήλωσε.

«Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι έχω έναν κόσμο που με αγαπάει, που είναι κοντά μου και εγώ δεν μπορώ να παράξω πράγματα και να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σε ερώτηση για το αν θα πάει στο GNTM, ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν θα είμαι γιατί δεν έχω κάνει διεθνή καριέρα. Μη γελάτε όταν μιλάω σοβαρά».