Ιωάννα Μαλέσκου: Ένταση στο «Πρωινό μας» – «Ήταν πάνω από μία κατσαρόλα και μας έδειχνε το μπούστο της»

Η συνέντευξη που παραχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», προβλήθηκε στο «Πρωινό μας» και προκάλεσε σχόλια και εντάσεις, ανάμεσα στους συνεργάτες του τηλεοπτικού μαγκαζίνο.

Οι δηλώσεις της παρουσιάστριας, η οποία φέτος απέχει από τον τηλεοπτικό μαραθώνιο, ανέβασαν τους τόνους και μάλιστα τα σχόλια των συνεργατών της Φαίης Σκορδά, υπήρξαν ιδιαίτερα αιχμηρά προς το πρόσωπό της.

Ο Νίκος Παρτσώλης αναφέρθηκε στην παρουσιάστρια η οποία για δυο χρονιές παρουσίασε στην εκπομπή «Love it» στον ΣΚΑΪ και τόνισε: «Το “Μενεγάκη στην Κρήτη” είναι επειδή η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά που ήταν πάνω από μία κατσαρόλα και μας έδειχνε το μπούστο της. Αυτή ήταν η τηλεοπτική παρουσία της Ιωάννας Μαλέσκου σε πανελλαδικό επίπεδο».

«Είναι πολύ προσβλητικό αυτό που λες» του απάντησε η Φαίη Σκορδά με έντονο ύφος.

Η Αφροδίτη Γραμμέλλη με τη σειρά της σημείωσε: «Πλασαρίστηκε ως νέα Μενεγάκη, το φορτώθηκε αυτό, όλοι περιμέναμε να δούμε τη νέα Μενεγάκη. Θέλω να πω κάτι, το λέω καθαρά ρεπορταζιακά χωρίς ίχνος να θέλω να την ακυρώσω. Μπορεί κάτι να συμβαίνει κι εμείς οι τηλεοπτικοί συντάκτες να μην το έχουμε αντιληφθεί. Μέχρι στιγμής, εγώ προσπαθώ να βρω ακόμα ποιες είναι οι τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί η Ιωάννα. Είναι ένας γρίφος για μας αυτό. Είπε ότι είχε πολλές προτάσεις».

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου
Η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου και εκείνη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, παρά το γεγονός ότι έχει επιλέξει να είναι φειδωλή με τις συνεντεύξεις που παραχωρεί. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη νέα της καθημερινότητα εκτός τηλεόρασης, αλλά και στην προσωπική ζωή της.

«Συνειδητοποιημένα έχω πάρει αυτή την απόφαση να απέχω και δεν δίνω συνεντεύξεις. Μετακόμισα σε νέο σπίτι με κήπο για να υπάρχει περισσότερος χώρος για τα σκυλιά. Η οικογένεια μεγάλωσε, είναι σαν παιδιά. Το 2022 με δίδαξε ποιους να εμπιστεύομαι και ποιους όχι, να μην κάνω πράγματα επαγγελματικά που καμιά φορά χρειάζεται να κάνεις αλλά τελικά χρεώνεται κάτι σε σένα. Αναθεώρησα και επαναπροσδιόρισα πράγματα, έβαλα άλλες προτεραιότητες» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Έπραξα σωστά που έμεινα εκτός τηλεόρασης, μου βγήκαν σε καλό οι αποφάσεις μου. Βλέποντας το τηλεοπτικό σκηνικό δεν θα μου έκανε καλό να βρισκόμουν αυτή την περίοδο με κάποιο project που δεν θα ήμουν εγώ. Είχα προτάσεις και ενδιαφέρον – αυτό είναι το όμορφο της υπόθεσης – αλλά η Ιωάννα δεν μιλάει αν δεν υπάρχει κάτι επίσημο και ολοκληρωμένο. Έχω στεναχωρηθεί για πράγματα που έχουν γραφτεί» αποκάλυψε στη συνέχεια η Ιωάννα Μαλέσκου.

Όσον αφορά στην προσωπική ζωή της αποκάλυψε: «Δεν ήθελα να γίνω μαϊντανός, οπότε δεν είχα δείξει πολλά στοιχεία μου. Αυτή την ηρεμία που έχω τώρα μακάρι να μπορούσα να την είχα και νωρίτερα, θα ήμουν πολύ διαφορετική. Η προσωπική ζωή, η ηρεμία και όσο το προστατεύεις σου δίνει την ασφάλεια και τη χαρά να θέλεις να δημιουργήσεις».

«Είναι δύσκολο όταν ο σύντροφός σου δεν είναι συνηθισμένος σε αυτόν τον βομβαρδισμό που υπέστη έντονα το προηγούμενο διάστημα. Απογοητεύτηκα από το πως συμπεριφέρονται οι άνθρωποι. Δεν είναι καθόλου μακρινό το όνειρο να κάνω οικογένεια. Επειδή έχω μεγαλώσει σε μια υγιή οικογένεια, είναι το πρότυπο μου. Ασφαλώς θέλω πάρα πολύ να μεγαλώσω την οικογένεια μου. Έχω ωριμάσει και προκύπτει και από τον άνθρωπο με τον οποίο βρίσκεσαι σε σχέση» τόνισε κλείνοντας τις δηλώσεις της.