Κατερίνα Καινούργιου: «Η Ζήνα Κουτσελίνη με έκανε κεντρική παρουσιάστρια, μου έβαζε μουσική για ηρεμήσω… » (vid)

H Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή την εμφάνιση του Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή της, μίλησε για τη σχέση της με τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην «Super Κατερίνα» κι αναφέρθηκε στη σχέση και τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθεια με τη Ζήνα».

«Με τη Ζήνα γνωριζόμαστε χρόνια, είναι ένας άνθρωπος που τον έχω στην καρδιά μου. Είναι ευλογία να δουλεύεις σε ένα περιβάλλον που αυτό που βλέπεις, αυτό συμβαίνει», δήλωσε ο Πέτρος Κουσουλός.

Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τη δική της γνωριμία με τη Ζήνα Κουτσελίνη. Όπως αποκάλυψε, εκείνη ήταν που την έκανε κεντρική παρυοσιάστρια.

«Η Ζήνα με έκανε κεντρική παρουσιάστρια. Τότε κάναμε το “Δέστε τους”. Φεύγει λοιπόν, ο Μουτσινάς και η Ηλιάκη και λέει τότε η Ζήνα “θέλω την Καινούργιου να κάνει το καλοκαιρινό”. Με πίστευε πολύ. Όταν ήθελε να με ηρεμήσει, μου έβαζε να ακούω μουσική στο ακουστικό. Χαρούλη κλπ. Η Ζήνα που είχα γνωρίσει πίσω από τις κάμερες είναι η Ζήνα που βλέπετε μπροστά. Αγαπά τις γυναίκες παρουσιάστριες», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

 

 

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ήταν από τους ανθρώπους που με πίστεψαν και θέλω να την ευχαριστήσω γι’ αυτό. Θυμάμαι που μου έλεγε “θέλω να βγαίνεις ωραία, να δείχνεις σέξι, καλοκαίρι είναι, δεν χάθηκε ο κόσμος”. Εγώ αυτό δεν θα το ξεχάσω. Θέλω να αλλάξει η εκπομπή σας για να αρχίσει η Ζήνα να ντύνεται πιο σέξι».