Κυλλήνη: Δίδυμο διεστραμμένων βίασε 28χρονη σε χωράφι και παραλία – Τους είχε γνωρίσει μέσω του Facebook

3052

Γνώρισε μέσω facebook δυο νεαρούς, συνομιλούσε μαζί τους για παραπάνω από ένα χρόνο και όταν τελικά της κέρδισαν την εμπιστοσύνη και την έπεισαν να συναντηθούν, τη βίασαν ομαδικά και την παράτησαν στις ερημιές της Κυλλήνης.

Θύμα μιας αδιανόητης κτηνωδίας από το δίδυμο της διαστροφής, έπεσε μια 28χρονη κοπέλα από τους Αγίους Θεοδώρους, η οποία τους εμπιστεύτηκε και χθες για μια ώρα την έσερναν αρχικά σε χωράφι και στη συνέχεια σε παραλία όπου τη βίαζαν.

 

Τελικά,όταν τελείωσαν την αρρωστημένη τους πράξη και την αποδέσμευσαν, η 28χρονη, σε άθλια κατάσταση, ειδοποίησε από το λιμάνι της Κυλλήνης τη μητέρα της και εκείνη με τη σειρά της την Αστυνομία, με αποτέλεσμα οι βιαστές να εντοπιστούν και να συλληφθούν. Σε βάρος τους, σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ για την κοπέλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Την έσερναν και τη βίαζαν από το χωράφι στην παραλία
Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν η 28χρονη γνώρισε τους δύο άνδρες ηλικίας 40 και 28 ετών, μέσω Facebook.

 

Θύμα και δράστες, συνομιλούσαν, όλα κυλούσαν φυσιολογικά, μέχρι που οι δράστες κατάφεραν να της κερδίσουν την εμπιστοσύνη προφανώς για να βάλουν σε εφαρμογή το βρώμικο σχέδιο τους.

Στις 24 Σεπτεμβρίου, καταφέρνουν να την πείσουν να συναντηθούν στο λιμάνι της Κυλλήνης. Από εκεί, μετέβησαν στην περιοχή της Κάτω Παναγιάς, όπου βρίσκεται οικία του ενός. Λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι του 40χρόνου, οι δράστες όρμησαν στην κοπέλα και δια της βίας την οδήγησαν σε ένα χωράφι, την ξεγύμνωσαν και την βίασαν διαδοχικά.

Για μία ολόκληρη ώρα από τις τρεις το μεσημέρι μέχρι τις τέσσερις οι δράστες σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της κοπέλας μετά την ολοκλήρωση της αποτρόπαιας πράξης τους στο χωράφι, την οδήγησαν σε ένα άλλο μέρος ερημικό δίπλα στην παραλία της Κυλλήνης όπου και εκεί εκτόνωσαν για δεύτερη φορά τα κτηνώδη τους ένστικτα πάνω στο κορμί της.

Μόλις τελείωσαν το αποτρόπαιο έργο τους, την παράτησαν και έγιναν καπνός. Το θύμα σε άσχημη κατάσταση μεταβαίνει στα εκδοτήρια του λιμανιού και με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει καλεί τη μητέρα της και με λυγμούς της εξιστορεί όλα όσα είχαν συμβεί.

Η γυναίκα καλεί την αστυνομία με αποτέλεσμα αστυνομικοί να μεταβούν στο σημείο να εντοπίσουν την κοπέλα ενώ 40 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στις 16:40 της ίδιας ημέρας εντοπίζουν τους δύο άντρες, τους συλλαμβάνουν και τους οδηγούν στο τμήμα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία ενώ για την νεαρή παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.