Νίκος Μουτσινάς για συνάντηση Κορομηλά – Μενεγάκη: «Είπαν ψέματα»

Την τηλεοπτική συνάντηση της Ρούλας Κορομηλά με την Ελένη Μενεγάκη, έπειτα από 27 χρόνια, κλήθηκε να σχολιάσει ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ και στην ενότητα «Χρυσή Τηλεόραση».

Αφού προβλήθηκαν κάποια αποσπάσματα από την συνέντευξη που παραχώρησε η Ρούλα Κορομηλά στην Ελένη Μενεγάκη στα οποία οι δυο παρουσιάστριες τόνιζαν πως δεν υπήρξαν ποτέ τσακωμένες και πως οι φήμες πως είχαν κόντρα ουσιαστικά δεν ίσχυαν, ο Νίκος Μουτσινάς έπρεπε να σχολιάσει.

Ο σχολιασμός όμως τον… ζόρισε.

«Καλύτερα να είχα τον Μητσοτάκη εδώ να του πω δυο πράγματα. Καλύτερα να ήμουν η Ναταλία τώρα. Όλοι στο παρελθόν μπορεί να έχουμε κάποια άποψη για έναν άνθρωπο, να έχουμε πει κάποια πράγματα στο παρελθόν γιατί είμαστε σε συγκεκριμένη περίοδο στη ζωή μας και κάπως τα βλέπαμε αλλιώς, ή μπορεί να μην τα βλέπαμε σωστά ή να το είχαμε χάσει λίγο -συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Συμβαίνει εντός και εκτός τηλεόρασης, κατά περιόδους παθαίνουμε χάσιμο. Έχουν δικαίωμα να…» ανέφερε αρχικά και μετά το ξανά σκέφτηκε και αποφάσισε να πάει στο επόμενο απόσπασμα τονίζοντας πως η Ρούλα Κορομηλά και η Ελένη Μενεγάκη είπαν ψέματα για τη μεταξύ τους σχέση.

«Όχι. Όχι. Είπαν Ψέματα. Είπαν ψέματα. Δεν φτιάχνει, δεν μπορώ να βοηθήσω» τόνισε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.