Πάτρα: Το παρασκήνιο της παραίτησης του Πατρινού δικηγόρου του ζευγαριού

Νέο δικηγόρο έχει πλέον η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης οι τραγικοί γονείς των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους διαδοχικά.

Από την περασμένη εβδομάδα ο γνωστός δικηγόρος Πατρών Γιάννης Κόττας είχε ανακοινώσει στον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου την απόφασή του να αποσυρθεί από την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida ο κ. Κόττας ήταν κάθετα αντίθετος με την υπερέκθεση του ζευγαριού στα μέσα ενημέρωσης και τις συνεχείς δηλώσεις με τις οποίες συχνά αυτοαναιρούνταν.

«Είμαι 37 χρόνια δικηγόρος και έχω ευθύνη. Δεν μπορεί να γίνεται κάθε μέρα δίκη στα κανάλια. Αυτό που συμβαίνει είναι καταστροφικό κι εγώ δεν μπορώ να παραμείνω δικηγόρος σας» φέρεται να είπε ο δικηγόρος στο ζευγάρι.

Ο κ. Κόττας γνωρίζει πολλά χρόνια την οικογένεια κυρίως της Ρούλας Πισπιρίγκου καθώς είχε από παλιά μικροϋποθέσεις τους όπως το διαζύγιο της μητέρας της.

«Γνωρίζω καλά τη Ρούλα και δεν πιστεύω ότι θα έκανε κακό στα παιδιά της, όμως αυτή η συνεχής έκθεση στα μέσα ενημέρωσης δεν βοηθάει ούτε τους ίδιους, ούτε τη δική μας δουλειά» επισημαίνει ο κ. Κόττας που δηλώνει ότι θα είναι πάντα στη διάθεση της οικογένειας σε συμβουλευτικό επίπεδο.

Πάτρα: Ο Λύτρας αναλαμβάνει δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη

Το ζευγάρι εκπροσωπεί πλέον ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας. Νωρίτερα σήμερα μάλιστα έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι αναλαμβάνει την εκπροσώπηση του ζευγαριού των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή.

«Το δικηγορικό μας γραφείο έλαβε εντολή από την Κα Πισπιρίγγου, μητέρα των τριών παιδιών που απεβίωσαν, να την εκπροσωπήσουμε, συνεπικουρώντας τις αρχές στη διερεύνηση της ακριβούς αιτίας θανάτου των τέκνων της. Οι γονείς, όπως και οι οικογένειες τους, αναμένουν επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις για την ανάδειξη της πλήρους αλήθειας» αναφέρει η ανακοίνωση από το γραφείο του κ. Λύτρα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, αλλά κυρίως η μητέρα, παρότι αρχικά είχαν αναφέρει σε ανακοίνωσή τους μέσω του δικηγόρου τους ότι δεν επιθυμούσαν να τοποθετηθούν δημοσίως επί του θέματος, τις τελευταίες ημέρες δίνουν συνεχώς συνεντεύξεις. Η μητέρα των τριών κοριτσιών απαντά μάλιστα σε κρίσιμα ερωτήματα που τίθενται από τους δημοσιογράφους για το θάνατο των τριών κοριτσιών παραθέτοντας τη δική της άποψη και εκτίμηση για το τι είχε συμβεί.