Πέτρος Ίμβριος: Γιατί ακύρωσε την συμμετοχή του στο Survivor

Για το νέο του επαγγελματικό βήμα, την απώλεια του πατέρα του και τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Ναταλία Γερμανού μίλησε ο Πέτρος Ίμβριος.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά, αναφέρθηκε στην καριέρα του και στην αντιμετώπιση που είχε από τους γονείς του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Τον πρώτο καιρό που έμεινα εκτός του χώρου, πήγα να στραφώ αλλού. Θα κάνουμε μία παιδική ντίσκο. Όσο δεν τραγουδούσα, δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω. Έχω αποδείξει πως γεννήθηκα για να γεμίζω με μουσική την ψυχή μου».

Όσο για τους γονείς του δήλωσε: «Οι γονείς μου ήταν πάντα υπέρ στο να κάνουν τα παιδιά τους αυτό που νιώθουν. Ο πατέρας μου επέμενε περισσότερο να πάω και στο πανεπιστήμιο».

Στη συνέχεια, εξήγησε πόσο τον στιγμάτισε η απώλεια του πατέρα του. «Όταν χάνεις τον γονιό σου, ξεριζώνεσαι», είπε και συμπλήρωσε για τον εαυτό του: «Θέλω να πιστεύω πως είμαι καλός πατέρας, είμαι δοτικός κι είμαι πάντα εκεί. Οι κόρες μου ήταν που δεν ήθελαν να πάω στο Survivor κι έτσι, το ακύρωσα».