Τα δύο ζώδια που σκέφτονται μόνο τον έρωτα

727

Ποτέ δεν έχουν πονοκέφαλο!

 

Πόσες φορές την ημέρα σκέφτεστε το σεξ; Αν η απάντηση είναι ότι για να υπάρξουν «φορές» θα πρέπει και να… σταματάτε να το σκέφτεστε, τότε ίσως ανήκετε στους παρακάτω εκπροσώπους του ζωδιακού. Από την άλλη, αν το δικό σας ζώδιο είναι λιγο πιο… μετριοπαθές σεξουαλικά, ίσως δυσκολευτείτε να ικανοποιήσετε τους σεξομανείς του ζωδιακού. Από την άλλη, βέβαια, δεν αποκλείεται να σας παρασύρουν με τον ερωτισμό τους.

Για να δούμε, όμως, ποιοι είναι;

Σκορπιός

Δεν προκαλεί και μεγάλη έκπληξη, σωστά; Ο Σκορπιός είναι ένα έντονο και γεμάτο πάθος ζώδιο. Από τη στιγμή που θα σε εμπιστευτεί και θα σε βάλει στη ζωή του, ετοιμάσου για μαγικές ή και άγριες βραδιές. Με το σεξ να βρίσκεται συνέχεια στο μυαλό ενός Σκορπιού ετοιμάσου για kinky μηνύματα μέσα στην ημέρα, συνεχή παιχνίδια με το μυαλό σου και πειραματισμούς.

Κριός

Με κυβερνήτη του τον Άρη ο Κριός είναι γεμάτος ενέργεια και θέληση για πολλά παιχνίδια στο κρεβάτι. Έχει τη φήμη του τολμηρού, ενώ δεν χρειάζεται το συναισθηματικό δέσιμο που έχει ανάγκη ο Σκορπιός για να λειτουργήσει. Ο Κριός είναι ανεξάρτητος και σίγουρα έχει μία λίστα με πρόθυμους για σεξουαλικές περιπέτειες φίλους.