Τάσος Χαλκιάς για Μαλέσκου: «Ένιωσα ότι δεν με γνώριζε, ήταν προσβολή»

O Τάσος Χαλκιάς παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην Ιωάννα Μαλέσκου και την «παρεξήγηση» που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους, κατά την εμφάνισή του στην εκπομπή «Love It».

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε αρχικά, στο σχόλιο που είχε κάνει στην παρουσιάστρια. Πιο συγκεκριμένα, την είχε αποκαλέσει «κούκλα μου», με αποτέλεσμα τα δημοσιεύματα στη συνέχεια να τον χαρακτηρίζουν «σεξιστή».

«Η επικοινωνία μου με μια συνάδελφό σας σαν άκουσμα μέσα στον κορωνοϊό, δεν πήγε καλά. Έγραψαν για εμένα ότι είμαι σεξιστής. Επειδή την είπα “κούκλα μου, κορίτσι μου”, θεωρήθηκε σεξιστικό. Αν σημαίνει αυτό, που είναι το κακό; Από θαυμασμό την είπα “κούκλα μου”. Ιδιαιτέρως από θαυμασμό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, τονίζοντας πως δεν τίθεται κάποιο θέμα και επρόκειτο για μια απλή παρεξήγηση. «Η Ιωάννα είναι νέα στη δουλειά, πρέπει να μάθει πολλά πράγματα ακόμα. Εκείνο που πρέπει να μάθει αρχικά, είναι πως όταν είσαι οικοδέσποινα, πρέπει να είσαι ευγενέστατη. Πρέπει να ξέρεις ποιον καλείς στο “σπίτι σου”. Εγώ ένιωσα ότι δεν με γνώριζε», δήλωσε ο ηθοποιός.

Παρακάτω, εξήγησε τι ήταν εκείνο που τον ενόχλησε περισσότερο στην επικοινωνία τους. «Όταν είπε ότι ξεκίνησα με το “Λαβ Σόρρυ”, έπαθα τραλαλά. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι εννοούσε, ήταν προσβολή που δεν κατάλαβε ότι την έκανε. Δεν έχω μιλήσει μαζί της, ούτε τότε μιλήσαμε. Μιλούσε μόνη της κι εγώ απαντούσα», σημείωσε κλείνοντας.