Τέλειο hairstyling και μαλλιά χωρίς φθορές; Γίνεται!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της ξεγνοιασιάς και της χαλάρωσης, γεγονός που γίνεται εμφανές όχι μόνο στη διάθεσή μας, αλλά και στις επιλογές που κάνουμε για την εμφάνισή μας και πιο συγκεκριμένα, για τα μαλλιά μας. Ο κανόνας του “less is more” γίνεται η Νο1 τάση ανεξάρτητα από το μήκος τους, το ραντεβού με τον κομμωτή ανανεώνεται για το φθινόπωρο και τα χτενίσματα που πρωταγωνιστούν στους δρόμους είναι ανάλαφρα, επιμελώς ατημέλητα, και έχουν μια boho αισθητική.

Σε κάθε περίπτωση, το μεγαλύτερο ζήτημα εξακολουθεί να είναι ένα: πώς θα τα διατηρήσεις on fleek και θα τα κάνεις να δείχνουν λεία και λαμπερά, χωρίς ίχνος φριζαρίσματος, σε κάθε σου εμφάνιση, είτε εξακολουθείς να χρησιμοποιείς τα εργαλεία styling με θερμότητα, είτε προτιμάς να δημιουργείς hairstyles με άλλους τρόπους.

Για σένα που δεν αποχωρίζεσαι ποτέ τα εργαλεία θερμότητας, ακόμα και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σου διακοπών, το μυστικό για να διατηρήσεις τα μαλλιά σου υγιή, λαμπερά και μεταξένια είναι να εφαρμόζεις πάντοτε ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν.

Αν όμως λατρεύεις τα heatless looks για το καλοκαίρι, όπως τις all – time classic και πάντα θηλυκές πλεξούδες ή την αλογοουρά ή ακόμα και τα ατημέλητα buns, το tip για να ξεχωρίσεις έχοντας το πιο iconic hair look είναι η εφαρμογή ενός ενυδατικού και θρεπτικού λαδιού.