Βασίλης Μπισμπίκης για τη γιορτή της Δέσποινας Βανδή: «Χρόνια πολλά ψυχή μου»

Τη γιορτή της έχει σήμερα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, η Δέσποινα Βανδή και ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης, δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί δημόσια.

Οι δυο τους μοιράζονται συχνά το τελευταίο διάστημα, κοινές τους φωτογραφίες και δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Έτσι και σήμερα.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ηθοποιός ανάρτησε μία φωτογραφία στην οποία κρατά από το χέρι την αγαπημένη του με φόντο τη θάλασσα.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο Βασίλης Μπισμπίκης έγραψε: «Χρόνια πολλά ψυχή μου».

Τόσο ο Βασίλης Μπισμπίκης, όσο και η Δέσποινα Βανδή στηρίζουν τα επαγγελματικά βήματα ο ένας του άλλου. Η δεύτερη μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της παράστασης  «Αντιγόνη», προκειμένου να απολαύσει την ερμηνεία του Βασίλη Μπισμπίκη μέσα από τον ρόλο του Κρέοντα.

Οι δυο τους στηρίζουν ο ένας τον άλλον στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που ο ηθοποιός έχει παραβρεθεί σε συναυλίες της Δέσποινας Βανδή, όπως και εκείνη που πηγαίνει στις παραστάσεις του.

Οι αναρτήσεις τους στα social media είναι πλέον συχνό φαινόμενο και η τραγουδίστρια απαθανάτισε τον αγαπημένο της από τη στιγμή της παράστασης. Αφού ανάρτησε το στιγμιότυπο μέσω Instagram Stories, έγραψε στη φωτογραφία: «Τόσο παρήφανη για σένα».

Δείτε το story

VANDI